Overleg:Lijst van snelste marathonsteden

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 2 jaar geleden door Valhallasw-toolserver-botje in het onderwerp Referenties gevonden in artikelgeschiedenis

Bron en actualiteit[brontekst bewerken]

Wat is de bron van deze data, dit ivm het bijhouden hiervan. Rudolphous 12 okt 2009 22:06 (CEST)Reageren

  • Ik sluit me aan bij deze vraag, nu recentelijk een aantal tijden aangepast werden, en de lijst van Belgische steden zelfs verwijderd werd. De gegevens zouden van 2008 dateren, zijn er geen recentere gegevens ? Een eigen zoektocht op het internet levert alleszins andere gegevens p :
    • van officiële site, de gegevens tot 2007 : [1]
    • de gegevens tot 2005 : [2]
    • de gegevens tot 2010 : [3]
  • omwille vh feit dat de actuele gegevens nergens worden vermeld, en gebaseerd op deze laatste gegevens van de Rotterdamse marathon, zou ik de pagina eerstdaags willen updaten.

Rahier overleg 22 mrt 2011 23:04 (CET)Reageren

Ik zou zeggen; updaten maar! De lijst met belgische steden werd verwijderd omdat het absolute rubbbish was. Die was namelijk toegevoegd door iemand die het hele artikel niet had gelzen en alleen foute gegevens had toegevoegd. Cumulus. 30 mrt 2011 23:22 (CEST)Reageren
De lijst is inmiddels sterk geupdate en actueeliseerd. Nu alleen de Belgische marathons nog. Rudolphous (overleg) 14 okt 2012 14:47 (CEST)Reageren

Referenties gevonden in artikelgeschiedenis[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Om de kwaliteit van bronvermeldingen binnen Wikipedia te verbeteren hebben we gekeken of er in de artikelgeschiedenis van dit artikel links naar externe webpagina's of naar andere wikis staan. In het verleden werd veel gebruik gemaakt van deze optie om de bron van een bewerking aan te geven, maar tegenwoordig worden bronnen meestal in het artikel zelf getoond. Het zou dus kunnen dat in de geschiedenis waardevolle bronnen staan die in het artikel zelf kunnen worden meegenomen.

Meer informatie over dit project is terug te vinden in de FAQ.

In de artikelgeschiedenis van Lijst_van_snelste_marathonsteden zijn de volgende bewerkingen gevonden:

Zouden jullie kunnen kijken of deze links geschikt zijn om in de bronvermelding in het artikel mee te nemen? Bij voorbaat dank.

Groet, Valhallasw-toolserver-botje (overleg) 17 mrt 2022 06:13 (CET)Reageren

Als de bovenstaande bronnen zijn bekeken dan kan deze melding worden verwijderd. Als een lege overlegpagina overblijft dan kan deze met {{nuweg|afgehandelde botmelding}} voor verwijdering worden aangedragen.