Overleg:Loofboom

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 19 jaar geleden door GerardM

De kastanjes bijeen? Staks zeker ook de peren, peer kweepeer, muilpeer? GerardM 29 mrt 2004 18:26 (CEST)Reageren

Je kritiek is een beetje terecht, en ook een beetje onterecht, Gerard. Terecht, omdat de zogenaamde wilde kastanje geen familie is van de tamme. Onterecht, omdat je het in het belachelijke trekt: peren en kweeperen horen wel bij elkaar, omdat het roosachtigen zijn. Muilperen, wel euh, tot voor kort mocht je kinderen met een dergelijke vrucht opvoeden, en ik heb er zelf nog van menigvuldige het vruchtgebruik gehad. Maar dat deel van je opmerking is onterecht en doet de van dit artikel welwillende auteur, die even uit de bocht gaat, onrecht aan.

Toch maar beter dergelijke kleinheden achterwege laten, en creatief en correctief optreden? Zo hoort Wikipedia te werken.

Vriendelijke groeten, Hogersluys 29 mrt 2004 20:59 (CEST)Reageren

Hoi gerard. Dus een Loofboom is geen Boom?? Voor normaal denkende mensen wel. Jij denkt te moeilijk Gerard. Michiel1972 18 aug 2004 18:25 (CEST)Reageren
Dan snap je blijkbaar niet wat ik bedoel te zeggen. Ik zie het nut iniet n van dit soort categorieen. Ik vind dat ze weinig toevoegen en ik zie liever echte content en beter gekozen categorieen dan arbitraire categorieen die weinig zeggen. GerardM 18 aug 2004 18:48 (CEST)Reageren

vleugelnootboom --> vleugelnoot[brontekst bewerken]

Onder vleugelnootboom is er geen wikipedia artikel, die staat wel onder vleugelnoot, zo wordt die genoemd, verwant aan de walnoot.