Overleg:Lotfi Zadeh

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 2 jaar geleden door Valhallasw-toolserver-botje in het onderwerp Referenties gevonden in artikelgeschiedenis

Bewijs voor overlijden zeer summier.[brontekst bewerken]

De Engelstalige Wikipedia heeft de nieuwsbron als onbetrouwbaar bestempeld. Het lijkt me goed de datum van overlijden te verwijderen tot er meer bekend is.

https://en.wikipedia.org/wiki/Talk:Lotfi_A._Zadeh#Protected_edit_request_on_13_August_2017_3

Ondanks het enkele en onduidelijke nieuwsbericht is nu toch de pagina weer teruggezet naar een pagina met een overlijdensdatum. Is er dan niemand die nieuws checkt?

Pijnlijk om te zien dat de aanvankelijke nieuwsberichten ([1], [2]) inderdaad nu worden tegengesproken, en dat het nieuws is ingetrokken[3]. Aangepast door mij inmiddels. Onnencfm (overleg) 14 aug 2017 17:47 (CEST)Reageren
Lotfi Zadeh lijkt een van die mensen die na hun - in dit geval al dan niet vermeende - overlijden in ruimere kring bekendheid verkrijgen dan tijdens hun leven... Zie overigens de uitgebreide, vandaag hernieuwde, discussie over het al dan niet overleden zijn van Zadeh op de en.wiki. Ook daar is nog geen overlijdensdatum ingevoerd en heeft het artikel sinds augustus een beschermde status. - De Jaren (overleg) 7 sep 2017 21:36 (CEST)Reageren

Referenties gevonden in artikelgeschiedenis[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Om de kwaliteit van bronvermeldingen binnen Wikipedia te verbeteren hebben we gekeken of er in de artikelgeschiedenis van dit artikel links naar externe webpagina's of naar andere wikis staan. In het verleden werd veel gebruik gemaakt van deze optie om de bron van een bewerking aan te geven, maar tegenwoordig worden bronnen meestal in het artikel zelf getoond. Het zou dus kunnen dat in de geschiedenis waardevolle bronnen staan die in het artikel zelf kunnen worden meegenomen.

Meer informatie over dit project is terug te vinden in de FAQ.

In de artikelgeschiedenis van Lotfi_Zadeh zijn de volgende bewerkingen gevonden:

Zouden jullie kunnen kijken of deze links geschikt zijn om in de bronvermelding in het artikel mee te nemen? Bij voorbaat dank.

Groet, Valhallasw-toolserver-botje (overleg) 20 apr 2022 07:13 (CEST)Reageren

Als de bovenstaande bronnen zijn bekeken dan kan deze melding worden verwijderd. Als een lege overlegpagina overblijft dan kan deze met {{nuweg|afgehandelde botmelding}} voor verwijdering worden aangedragen.