Overleg:MAX Geheugentrainer

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 2 jaar geleden door Valhallasw-toolserver-botje in het onderwerp Referenties gevonden in artikelgeschiedenis

Ik wist niet dat geheugen trainen begint met het krijgen van veel oranje haar. Lach Canp 10 jan 2008 06:48 (CET)Reageren

Dit artikel is niet meer up-to-date[brontekst bewerken]

Dit artikel is niet meer up-to-date. De stappen en spellen zijn wat aangepast. Ik weet dit want ik kijk het iedere morgen om 06:10 uur!

Stap 1, 2 en 6 zijn nog altijd hetzelfde. Stap 3 is nu: Wat zien ik? En wat hieraan ook veranderd is, dat is dat het filmpje van tevoren aan een select groepje mensen getoond wordt en die moeten dan alles opschrijven wat zij van dat filmpje onthouden hebben. De kandidaat in de studio moet dan proberen om binnen 1 minuut zoveel mogelijk van de 8 meest gegeven antwoorden te geven. Stap 4 is een nieuw spel: Zoekplaatje. Hierbij worden er 12 afbeeldingen van voorwerpen getoond die de kandidaat even kan bekijken. Daarna sluiten de plaatjes zich en wordt er een plaatje getoond en moet de kandidaat zeggen op welk nummer dit plaatje staat. Stap 5 is ook nieuw: Het Collectief Geheugen. Hierin wordt een filmpje (meestal uit het archief van de omroepen) getoond. Hieraan zit verder geen spel verbonden.

Groetjes, Martijn Hendriks

Referenties gevonden in artikelgeschiedenis[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Om de kwaliteit van bronvermeldingen binnen Wikipedia te verbeteren hebben we gekeken of er in de artikelgeschiedenis van dit artikel links naar externe webpagina's of naar andere wikis staan. In het verleden werd veel gebruik gemaakt van deze optie om de bron van een bewerking aan te geven, maar tegenwoordig worden bronnen meestal in het artikel zelf getoond. Het zou dus kunnen dat in de geschiedenis waardevolle bronnen staan die in het artikel zelf kunnen worden meegenomen.

Meer informatie over dit project is terug te vinden in de FAQ.

In de artikelgeschiedenis van MAX_Geheugentrainer zijn de volgende bewerkingen gevonden:

Zouden jullie kunnen kijken of deze links geschikt zijn om in de bronvermelding in het artikel mee te nemen? Bij voorbaat dank.

Groet, Valhallasw-toolserver-botje (overleg) 7 jan 2022 06:17 (CET)Reageren

Als de bovenstaande bronnen zijn bekeken dan kan deze melding worden verwijderd. Als een lege overlegpagina overblijft dan kan deze met {{nuweg|afgehandelde botmelding}} voor verwijdering worden aangedragen.