Overleg:Marais Viljoen

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Gematigd lid van een uiterst conservatieve partij... moet hier niet iets over apartheid bij? --Mark79 5 jan 2007 16:09 (CET)Reageren

Op de eng. wiki staat het zo "Viljoen was a relatively moderate member of the National Party, that instituted the apartheid regime." lijkt me gepaster..

Waarom zou dat "gepaster" zijn? Als je doorklikt naar Nasionale Party dan staat daar toch beschreven waar die partij voor staat? Reizende Roel 5 jan 2007 16:14 (CET)Reageren
a) omdat er een verschil tussen relatief en gewoon gematigd, b) omdat de apartheid als een van de belangrijkste elementen van de recente zuid-afrikaanse geschiedenis gezien moet worden. Deze man heeft verantwoordelijkheid gedragen voor een periode van zware onderdrukking in Zuid-Afrika. Hij lid werd van de partij vlak na de invoering van die apartheid.
Ik heb het iets aangepast Reizende Roel 5 jan 2007 16:45 (CET)Reageren
Lijkt me beter zo--Mark79 5 jan 2007 17:14 (CET)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Marais Viljoen. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 10 okt 2017 21:14 (CEST)Reageren