Overleg:Marek Edelman

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Anti-Zionist[brontekst bewerken]

Ik weet niet wie de beheerder is van deze pagina, maar het leek me netjes om het eerst aan te geven i.p.v. meteen zelf te veranderen. In andere belangrijke versies, waaronder de Engelstalige en de Franstalige, staat er ook bij dat Edelman "anti-zionist" was. Dit is een belangrijk onderdeel gezien het feit dat hij hierdoor als het ware werd geboycot door de Israëlische historici en geen erkenning kreeg voor zijn overduidelijke strijd tegen antisemitisme. Dit graag toevoegen op een of andere manier, gezien de historische waarde.

Bund[brontekst bewerken]

Kan iemand mij aangeven wat de link naar de Bund inhoudt in dit artikel? Zie bij 1. Levensloop. Citaat uit artikel Bund: "De Bund is een 1,5 km lange oeverpromenade langs de Huangpu in de Chinese stad Sjanghai. Deze loopt van de Waibaidu brug in het noorden tot aan de Yan'anstraat in het zuiden." Ik vermoed wel iets als een organisatie in het vooroorlogse Polen, maar .. Wie? hasp 3 okt 2009 13:27 (CEST)Reageren

Opgelost door Overleg gebruiker:Bvtl Bedankt. hasp 4 okt 2009 16:56 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Marek Edelman. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 7 sep 2017 18:19 (CEST)Reageren