Overleg:Merwedekanaal

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 14 jaar geleden door Joostik in het onderwerp Dode link

categorie "oppervlaktewater in Amsterdam"? Lijkt me enigszins verkeerd.....zie artikel, Merwedekanaal loopt niet door Amsterdam.

Het oude Merwedekanaal heet in Noord-Holland nu Amsterdam Rijnkanaal, dus ik heb de categorieën voor Noord-Holland en Amsterdam verwijderd. Een stukje in Utrecht en het gedeelte naar Gorkum heet nog wel Merwedekanaal. Japiot 21 aug 2007 10:32 (CEST)Reageren

Dode link[brontekst bewerken]

Tijdens enkele automatische controles bleek de onderstaande externe link onbereikbaar. Controleer alstublieft of de link inderdaad onbereikbaar is. Verwijder deze tekst alstublieft na een succesvolle controle of na het verwijderen of corrigeren van de externe link. Als er dan een lege overlegpagina achterblijft, dan graag er {{Nuweg|Linkmelding afgehandeld}} op plakken. Zie voor de procedure Wikipedia:Wanneer extern linken#Wat te doen bij een onbereikbare externe link?.

--RobotJcb 21 sep 2009 01:16 (CEST)Reageren

Link niet meer vindbaar; verwijderd--Joostik 5 dec 2009 19:26 (CET)Reageren

Bij vianen loopt het kanaal langs Lexmond, Meerkerk, Nieuwland, Hoogblokland, Arkel en Gorinchem. Ben erg goed bekend in de regio, dus weet waar ik over praat. Ik weet niet hoe ik een bron kan sturen, maar ook via google maps kun je het vinden. De adressen op de dijk langs het kanaal hebben adressen in de bovengenoemde plaatsen namelijk.

Vanaf vianen Lexmond en Hei- en Boeicop aan de oostzijde: Kanaaldijk

Meerkerk aan de oostzijde: Grote kanaaldijk

Meerkerk aan de westzijde: Bazeldijk

Nieuwland aan de oostzijde: Kanaaldijk

Hoogblokland aan de westzijde: Bazeldijk

Arkel aan de oostzijde: Kanaaldijk-Noord en Kanaaldijk

Arkel aan de westzijde: Vlietskade

naar Gorinchem

bron is bijvoorbeeld maps.google.nl


Hoop dat het nu duidelijk is, zonder poppenpagina's enzovoorts. Fijne dag!– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 77.163.239.211 (overleg · bijdragen) 1 apr 2010 18:35