Overleg:Michael de Jong

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Verplaatst van de overlegpagina van Ilonamay

Dag Marion

Als Wiki-leek hoop ik dat dit de juiste manier is om te reageren op een wijziging op de wiki-pagina van Michael de Jong. Zoals je ziet schrijf ik Michaels naam met een kleine "d". Ik had na het bewerken van de pagina een mailtje gestuurd (met de vraag hoe zijn naam wordt geschreven) naar de beheerder van Michaels website, zo dacht ik toch. Blijkt dat Michael zelf geantwoord heeft! Gezien ik bovenaan de mail "Michael de Jong lees, lijkt mij dit de juiste schrijfwijze te zijn. Tenzij jij andere bronnen hebt natuurlijk. :) Akkoord als ik deze aanpassing ongedaan maak? P.S. Bedankt voor je andere aanpassingen. P.P.S. Nieuwe bewerkingen volgen o.b.v. Michaels opmerkingen. :) Groetjes Heartache/Jonas Heartache (overleg) 20 nov 2013 22:45 (CET)

Hallo Jonas, deze manier is goed, je kunt ook altijd overleg plegen op de overlegpagina van Michael zelf. Sorry dat ik een beetje te snel reageerde, ik vond het heel logisch voor een Amerikaan om de Jong met een hoofdletter te schrijven en wou je helpen omdat jij als zelfbenoemde Wikileek nog niet weet hoe dat moet. Ik heb zijn website nog gecontroleerd, daar staat het ook met een hoofdletter. Als Michael zelf vindt dat het met een kleine letter geschreven moet worden heeft hij natuurlijk alle recht van spreken, dan draaien we het weer terug. Met vriendelijke groet, Ilonamay (overleg) 20 nov 2013 23:56 (CET)
Beste Jonas, ik heb zojuist van Michael gehoord dat op zijn Amerikaanse paspoort "De" staat en op zijn Nederlandse "de". Omdat ook de naam op zijn website met De staat vermeld stel ik voor om de titel van dit artikel maar zo te laten als het nu is, akkoord? Met vriendelijke groet, Ilonamay (overleg) 21 nov 2013 16:57 (CET)
Dag, Marion

Geweldig toch, die bureaucratie? :) Mij maakt het niet zo uit, zolang Michael maar tevreden is. Voor mij ok als we het op De Jong houden, maar ik heb het hem zelf nog eens gevraagd. Trouwens, een sorry hoefde niet hoor. mvg Jonas / Heartache (overleg) 21 nov 2013 22:17 (CET)

Oke we laten het zo. Het gaat er natuurlijk niet om dat Michael tevreden is maar dat onze encyclopedie de juiste feiten bevat. En ik zeg toch dat het Michael niet uitmaakt..... succes verder! Ilonamay (overleg) 21 nov 2013 22:53 (CET)
Sorry, Marion, dat ik nu nogmaals ga doordrammen over de schrijfwijze. Ik merk dat onze belangen misschien niet dezelfde zijn, ik schrijf overwegend vanuit het standpunt dat er een wikipedia pagina over Michael moet zijn, jij zal hier wat rationeler tegenover staan.Zonet mijn mailbox bekeken en Michael stelde voor zijn vaders keuze te nemen nl. de Jong. Fout is het sowieso niet, bovendien staat er overwegend Michael de Jong op zijn albums. Ik wacht nog op jouw reactie om de aanpassing door te voeren en dan kunnen we dit hoofdstuk afsluiten :) Mvg Heartache (overleg) 22 nov 2013 00:26 (CET)
Dit is wat Michael mij liet weten: Hi Marion, The Dutch passport says; de Jong....the American says De Jong. I think either one is OK...as long as they get to the music :-). Het maakt Michael niet uit en mij ook niet! Maar verander het gerust in de oude situatie, geen van de twee versies is onjuist, je zou zelfs kunnen zeggen in Nederland nemen we de Nederlandse versie;-) Ilonamay (overleg) 22 nov 2013 09:48 (CET)