Overleg:More Crap

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 16 jaar geleden door Zidane007nl in het onderwerp Inleiding te groot?!

Inleiding te groot?![brontekst bewerken]

Zanaq: Waarom heb je mijn inleiding verwijderd? Ik vond hem zelf goed zo. Ik had eindelijk een inleiding (vertaald van de Engelse Wikipedia pagina) geschreven (en wou later meer over het verhaal typen), zeg je dat hij te groot is? Meer informatie is toch goed? Lekker omgaan met mede-gebruikers hier. >.< Zidane007nl 12 okt 2007 15:36 (CEST)Reageren

Ik vond het te groot, en de inleiding van een aflevering vind ik meestal niet encyclopedisch. Vooral de grote lijn en de ontknoping zijn belangrijk. Hetzelfde probleem heb ik trouwens met de vorige aflevering: dat is ook alleen een teaser. Teasers zijn NE: een encyclopedie is geen tvgids. De engelse beschrijvingen vind vaak zo gedetailleerd dat de grote lijn niet zichtbaar is. Bovendien werd de bijdrage van de starter verwijderd: Lekker omgaan met mede-gebruikers hier. :-P — Zanaq (?) 12 okt 2007 15:40 (CEST)
Dat was een teaser van de aflevering die erop stond voordat de aflevering werd uitgezonden. Ik weet donders goed dat teasers niet mogen hier.

Oh, en wanneer worden de spoiler-tag wel gebruikt dan? De meerderheid van de artikelen waar een verhaal bij staat (bijvoorbeeld bij computerspellen) staat een spoiler-tag bij. Zidane007nl 12 okt 2007 16:19 (CEST)Reageren

Wat mij betreft worden spoilertags niet gebruikt. Bedoel je de bijdrage van de ano? Dat was ook een teaser inderdaad, maar lekker compact en informatief. Mi zijn er maar 4 dingen echt relevant in deze episode: 1) de trots van randy over zijn drol 2) Het europese instituut 3) bono 4) ontknoping die alles bijelkaar brengt. Bijvoorbeeld de afkeer van de dames heeft nauwelijks invloed op het verloop van het verhaal. — Zanaq (?) 12 okt 2007 16:30 (CEST)
Overigens is het vertalen van een andere wiki een schending van auteursrechten als niet de bron genoemd wordt: zie GFDL. — Zanaq (?) 12 okt 2007 15:45 (CEST)
En dat wist ik weer niet. Dat wordt zo vaak gekopieerd. Ik had er graag naar verwezen. Zidane007nl 12 okt 2007 16:19 (CEST)Reageren
No problemo: nieuwe ronde, nieuwe kansen. Velen weten het inderdaad niet: als ik het zie wijs ik er altijd op. — Zanaq (?) 12 okt 2007 16:30 (CEST)