Overleg:PageRank

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

De pagina waar de externe link naar verwijst werkt niet.

http://www.forza46.com/pagerankfuturo.html
Deze laatste is de enige die resultaten geeft. Dus a.u.b. laten staan. Als u bezwaren hebt meldt (en motiveert) u dat dan even hier. Erover van mening wisselen is beter dan iedere keer wissen en terugplaatsen. --Johjak (!) 3 mei 2006 19:35 (CEST)[reageer]
(Bitte nicht immer erweiteren. Es gibt kein andere link)

De onderstaande afbeelding(en), die gebruikt worden op deze pagina (of overlegpagina), zijn verwijderd of genomineerd voor verwijdering op Commons. Als de afbeelding verwijderd is, haal dan de afbeelding van de betreffende pagina. Indien je het niet eens bent met de nominatie of verwijdering kun je op Commons een reactie plaatsen op de verwijderlijst, of op de overlegpagina van de verwijderende admin.

-- CommonsTicker 20 feb 2007 03:17 (CET)[reageer]

italiaanse link[brontekst bewerken]

Ondanks het commentaar in de paginatekst heb ik de link naar www.verpagerank.com verwijderd. Italiaanstalige links bieden weinig extra info op de NL wikipedia (aangezien slechts weinigen het italiaans machtig zijn), en deze mijns inziens al helemaal niet. Ljikt me gezien de reclame meer een puur commerciële site. En daar doen we op wikipedia niet aan. Lexw 25 mrt 2007 20:54 (CEST)[reageer]

Wijzigingen[brontekst bewerken]

Ik snap niet waarom nuttige informatie over de echte werking van de pagerank van mijn kant steeds verwijderd wordt...

De webpagina, die je erbij wilt zetten, laat slechts een viertal paragrafen zien zonder eventueel toegevoegde waarde voor het wikipedia-artikel. Als je het wikipedia artikel niet voldoende vindt kun je de informatie aanvullen. --VanBuren 4 dec 2007 21:59 (CET)[reageer]

Bron interpretatie pagerank[brontekst bewerken]

selfsagacity.com

Externe link[brontekst bewerken]

De Externe link: Informatie over onder andere PageRank werkt niet meer. Weet iemand een betere link? – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 94.208.93.251 (overleg · bijdragen)

Hallo, volgens mij staat er een fout in de pagerank formule. Het grote principe is dat de pagerank een soort gecorrigeerd gemiddelde is van de pagerank van de sites die naar jouw site A verwijzen. In de huidige formule kun je een pagerank van meer dan 10 bekomen, wat natuurlijk onzin is.

volgens mij is er vergeten te delen door het aantal sites die pagerank aanbieden.

Zelfs met de bovenstaande aanpassing is er nog steeds een probleem omdat elke site, zelfs deze zonder enige link een PR van (1-d) zal krijgen.

Volgens mij is het om het volgende als sterk vereenvoudigede formule voor te stellen:

– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 91.181.98.169 (overleg · bijdragen)

Bovendien lijkt de referentie pagina me helemaal geen goede referentie. Waar komt deze formule vandaan? Op de Engelstalige site staat iets wat meer uitgewerkt is, maar waar zeker ook wat fouten in staan. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Daantje (overleg · bijdragen)