Overleg:Peshmerga

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Opleiding Peshmerga soldaten door Turkse soldaten + Peshmerga niks te maken met pkk en ypg[brontekst bewerken]

De Peshmerga soldaten worden sinds 2014 door de Turkse soldaten opgeleid zie video --> https://www.youtube.com/watch?v=EhyzqvtzsgA Door de westerse media verwarren mensen zich tussen de pkk, ypg die als terroristische organisaties worden gezien en die aanslagen plegen en aan de andere kant de peshmerga's die steun krijgen van de Turkse overheid.

Massoud Barzani, de leider van Peshmerga bracht paar dagen geleden een bezoek aan de Turkse overheid. Hij verklaarde dat Turkije hen HET MEESTE steun geeft.

Hier in het video verklaart hij zelfs dat hij zich zorgen maakt om Koerden in het oosten van Turkije en in het noorden van Syrië omdat de pkk en de ypg en pyd terroristen onschuldige burgers vermoorden(dus ook de koerden die tegen hun zijn) door aanslagen te plegen of bombardementen te organiseren. --> http://www.haberler.com/pyd-suriye-de-pkk-nin-siyasetini-uyguluyor-8777146-haberi/ – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 2a02:1810:9c33:4b00:c1aa:80ce:4511:9276 (overleg · bijdragen) 1 mrt 2017 23:58

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op Peshmerga. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 23 jul 2017 19:23 (CEST)Reageren