Naar inhoud springen

Overleg:Philippus Vaecx

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

wapenschild van Commandeur Vaecx[brontekst bewerken]

Dag JvHertum! Ik vond het wapenschild van Vaecx wel aan aardige aanvulling. Het was ook leuk om te tekenen. Waarom wil je het eruit hebben? Het illustreert toch de tekst? Voor het artikel over de Orde en het artikel Tau of Tau-kruis heb ik nog een Tau klaarliggen. Op de in de link gegeven website is kritiek op het wapenschild. Die kritiek lijkt mij ingegeven door onbegrip of niet scherp genoeg naar de kleine afbeelding van het wapen in de linkerbovenhoek van het portret kijken. Het schild is immers niet, zoals daar werd opgemerkt, op het kruis gelegd. Het veld met het kruis is een reguliere vermeerdering omdat het een schildzoom betreft. Robert Prummel 13 jun 2007 13:32 (CEST)Reageren

P.S. Ik kon de geboortedatum van Vaex niet vinden. Hopelijk springt een Maastrichtenaar in de bres!

P.P.S.S. In het artikel "Orde van Sint-Antonius" staat het schild nog wel, gecombineerd met het portret van een onbekend. Het hoort dan toch meer op deze pagina thuis.

Sorry, foutje! Het wapenschild hoort natuurlijk wel op de pagina Jvhertum 14 jun 2007 14:28 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Philippus Vaecx. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 26 dec 2017 01:38 (CET)Reageren