Overleg:Politieke Partij Radikalen

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 4 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

De aanleiding voor het bewerken van het artikel was dat de naam van mede-oprichter Bogaers totaal ontbrak, deze heb ik toegevoegd. Verder stootte ik op een aantal onnauwkeurigheden. Er is bij voorbeeld nooit een landelijke PAK-lijst geweest. Er stond dat in 1971 het PAK 41 zetels behaalde, waarvan twee voor de PPR. In werkelijkheid had de PvdA 41 zetels en de PPR twee.

Volgens de tabel van het ledencijfer zou tussen 1975 en 1976 het ledencijfer plotseling meer dan vertienvoudigd zijn (131.000 leden), ongetwijfeld een nul te veel. Het hoofdstukje 'samenwerking met andere partijen' bevatte alleen dingen die al elders in het artikel staan, dat heb ik weggelaten. Een vrij groot aantal slecht lopende zinnen heb ik verbeterd, en aangezien vt en tt inconsequent door elkaar gebruikt werden heb ik alles in de vt gezet. Paul kuiper 9 jul 2007 03:42 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op Politieke Partij Radikalen. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 3 feb 2020 06:41 (CET)Reageren