Overleg:PreHistorisch Dorp

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Samenloop met Eindhoven Museum[brontekst bewerken]

Volgens het artikel is het preHistorisch Dorp een onderdeel van het Eindhoven Museum, maar ondertussen vertellen beide pagina's (bijna) hetzelfde verhaal. In mijn ogen kunnen de twee artikelen beter samengevoegd worden, of er moet veel duidelijker worden waar de grens tussen beide ligt. En dan moeten ook de stukken over Anneke Boonstra alleen in het juiste artikel staan.

Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 20 okt 2016 14:55 (CEST)Reageren

Het stuk bij Eindhoven Museum klopt ook niet helemaal en vraag om aanpassing van de teksten van het preHistorisch Dorp en Eindhoven Museum. Door de jaren heen is het prehistorisch dorp meerdere malen van naam veranderd. Het is een tijd Historisch Openluchtmuseum Eindhoven geweest (afkorting H.O.M.E. die je ook op meerdere plekken op wikipedia terug vindt), vervolgens ging het samen met Museum Kempenland en werd het Eindhoven Museum. Nu is besloten Eindhoven Museum als overkoepelende naam te houden voor de collectie van museum Kempenland (in opslag, helaas niet te bezoeken) en het nu weer hernoemde PreHistorisch dorp. Ik wil hier best wat stukjes over schrijven, maar ben pas net nieuw op wikipedia, dus hoor graag als ik het niet goed doe. Met vriendelijke groet, Boukje – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door RueSailmana (overleg · bijdragen) 21 sep 2017 12:11‎

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op PreHistorisch Dorp. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 24 jul 2017 00:26 (CEST)Reageren