Overleg:Real-time strategy

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 4 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

tip, een soort games om er ook in te verwerken: games als en:SpellForce of bekendere voorbeelden zullen er ook wel zijn. Het is een RPG waar je echter om je te versterken ook een legertje aan helpen krachten kunt opbouwen door het uitbouwen van een nederzetting en basis en zo. Dus het real-time strategy aspect overgeheveld in een RPG... Uitgebreidere tekst heeft de sequel en:Spellforce 2: Shadow Wars, die duidelijk de RPG en RTS aspecten belicht --LimoWreck 29 aug 2006 13:45 (CEST)Reageren

Bedankt :-) Ik heb er een alinea aan toegevoegd met de genoemde spellen plus een spel dat in en:Spellforce 2: Shadow Wars genoemd werd - ik kon niet zo bekendere spellen bedenken dus ik heb deze maar even gebruikt, het gaat ook meer om het idee dat een combinatie van deze genres kan en al gedaan is in enkele spellen. Simeon 29 aug 2006 20:01 (CEST)Reageren

Bij C&C generals heb je geen slaaf, maar werkers. Dit lijkt een klein verschil, maar slaven hebben het recht niet om te klagen, terwijl ze bij generals bijna niet anders doen. (kleine hint van een grote fan)

Notificatie van CommonsTicker[brontekst bewerken]

De onderstaande afbeelding(en), die gebruikt worden op deze pagina (of overlegpagina), zijn verwijderd of genomineerd voor verwijdering op Commons. Als de afbeelding verwijderd is, haal dan de afbeelding van de betreffende pagina. Indien je het niet eens bent met de nominatie of verwijdering kun je op Commons een reactie plaatsen op de verwijderlijst, of op de overlegpagina van de verwijderende admin.

-- CommonsTicker 24 mrt 2007 19:20 (CET)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Real-time strategy. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 15 mei 2019 23:20 (CEST)Reageren