Overleg:Rik Daems

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

"Rik Daems werd ooit geïnterviewd vanuit zijn Frans buitenverblijf, wat een echt kasteeltje is". Volgens mij was dit interview niet in zijn Frans buitenverblijf, maar in zijn villa in Heverlee. Riki 14 jan 2006 12:52 (CET)[reageer]

Inderdaad. Heb het intussen aangepast. Zonneschijn 15 jan 2006 16:00 (CET)[reageer]

Weggehaalde trivia[brontekst bewerken]

Bij "Trivia"werd vannacht weggehaald:

In het tv-programma De Laatste Show werd Rik Daems ooit getest op zijn wijnkennis, waarbij hij uit een aantal glazen wijn zijn eigen wijn moest proberen te herkennen. Daems faalde, en hij vond bovendien alle geproefde wijnen slecht, dus ook zijn eigen wijn. Deze laatste noemde hij zoete bocht.

Dit voorval wordt echter op enkele websites genoemd. Het lijkt daarom een beetje op censuur om dit te verwijderen -- tenzij uiteraard degene die het heeft verwijdert, daartoe goede argumenten aandraagt.

Een goed argument lijkt mij in ieder geval niet (het hypothetische): "Dit feit is minder relevant." Tenslotte is het opgenomen onder Trivia, dus al te onmisbaar hoeft het niet te zijn om toch een plaats in het artikel te verdienen.

Bessel Dekker 20 feb 2006 04:16 (CET)[reageer]

Ik heb de uitzending van De Laatste Show indertijd gezien. Ik kan me de exacte woorden van hem niet meer precies herinneren maar hij had een vernietigend oordeel over zijn eigen wijn. Dit voorval typeert de persoon Rik Daems. Dus gewoon laten staan onder de hoofding trivia. Zonneschijn 20 feb 2006 08:06 (CET)[reageer]

burgemeester van Aarschot[brontekst bewerken]

Er stond foutief dat Rik Daems in 1985 burgemeester van Aarschot is geworden. Het is pas na de verkiezingen van 1988 dat hij op 1 januari 1989 burgemeester werd.

Coekie

middenstand[brontekst bewerken]

Nu staat er volgende zin: Toen Guy Verhofstadt na twaalf jaar oppositie eerste minister werd, vroeg hij Rik Daems om minister van Begroting te worden maar Daems verkoos de ministerpost van Telecommunicatie en Overheidsbedrijven en Participaties, belast met Middenstand.

Als je dit leest zou je de indruk kunnen hebben dat Rik Daems van de eerste dag van de regering VerhofstadtI belast was met middenstand. Dit was echter een bevoegdheid van Jaak Gabriels. Rik Daems heeft deze bevoegdheid pas een goede twee jaar later overgenomen toen Gabriels minister werd in de Vlaamse regering.

--Coekie 6 jan 2008 01:23 (CET)[reageer]

Je mag dit gerust zelf aanpassen hoor. Zonneschijn 6 jan 2008 01:47 (CET)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 4 externe link(s) gewijzigd op Rik Daems. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 10 sep 2017 21:14 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Rik Daems. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 28 jun 2018 19:30 (CEST)[reageer]