Overleg:Rogger (motorsailer)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Geachte medewerkers van Wikipedia NL, Hier is sprake van een misverstand. Als voorzitter en webmaster heb ik in 1999 de Rogger Motorsailer Club (RMC) opgericht en tevens de site wwww.rogger.nl ontwikkeld. De Rogger is één van de schepen die door de EISTA werf uit Nederhemert is gebouwd. De EISTA werf is in 1981 opgehouden te bestaan, de laatste Rogger werd in 1985 in Engeland gebouwd. De RMC en de site zijn dus bedoeld de kleine 100 gebouwde Roggers, die over de hele wereld motorsailen, opnieuw te verenigen.

Helaas is het woord Rogger niet beschermd door EISTA. Reden dat een werf in Nederland motorboten is gaan bouwen onder de naam Rogger. Deze boten lijken in de verste verte niet op de Roggers van EISTA.

De RMC heeft geen enkele band met deze Rogger motorboten. In de WIKI over de Rogger wordt ook nergens over deze nieuwe Roggers gesproken of naar verwezen.

Reden u te verzoeken de onderstaande wiki over de Rogger onverkort op de Nederlandse Wikipedia te laten staan.

Groet, Hans Havers voorzitter/webmaster/archivaris Rogger Motersailer Club hans-at-havers.nl roggermotorsailerclub-at-gmail.com Vetgedrukte tekst