Overleg:Sensorisch onderzoek

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 5 jaar geleden door DutchTom in het onderwerp Tips voor verbetering

De tekst in dit artikel is vrijgegeven onder de CC BY-SA 3.0 licentie. De toestemming voor dit werk, of een eerdere versie hiervan, is gearchiveerd in het VRTS-systeem van Wikimedia (onder ticket-nummer 2019030510006801). Neem alstublieft contact op met een gebruiker met toegang als u de toestemming bevestigd wilt zien.


Tips voor verbetering[brontekst bewerken]

Beste auteur, ik heb een aantal tips om het artikel te verbeteren. Deze tips komen van de pagina's Wikipedia:Bronvermelding en Wikipedia:Conventies. Overigens is het voor nieuwe collega's altijd goed om de Wikipedia:Snelcursus even door te nemen.

  • Zorg voor een bronvermelding, zo kunnen anderen controleren of het artikel klopt en kunnen zien waar de kennis vandaan komt.
  • Gebruik betrouwbare bronnen, zoals wetenschappelijke artikelen of artikelen van betrouwbare en onafhankelijke websites die over het onderwerp schrijven. Maar: neem de tekst nooit letterlijk over en verwijs naar de bronnen onder het artikel of in de lopende tekst (klik om te zien hoe).
  • Zorg er voor dat het artikel voldoet aan de opmaak van Wikipedia, daar lees je ook meer over in de snelcursus.

Kom je er niet uit? Vraag dan hulp door hieronder te reageren, Wikipedia maken we samen dus iedereen wil je graag helpen! Popkos 13 mrt 2019 23:57 (CET)Reageren