Overleg:Siamese kempvis

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 17 jaar geleden door Inge Habex in het onderwerp Nieuwe gebruiker geen vandaal

Nieuwe gebruiker geen vandaal[brontekst bewerken]

Even aan halen dat de hier nog anonieme Mark Gooskens/Mark 87 een nieuwe gebruiker is (die via Wikibooks binnenkwam op dit artikel). Hij is/was nog niet vertrouwd met de werking en wil enkele items in het artikel ter discussie stellen. Hij is erg vertrouwd met dit onderwerp.

Volgende bemerking werd gepost op de lerarenkamer van Wikibooks

"Vinnenbijtende vissen kunnen ook beter achterwege worden gelaten; Sumatranen staan hier bekend om. Een afbeelding van de Betta maakt dit karakter onmiddellijk duidelijk."

Mark 87: hierin wordt gesuggereerd dat het uiterlijk van de betta verantwoordelijk is voor het gedrag van de sumatranen, wat helemaal niet klopt. Een betta kan er niets aan doen dat deze siervinnen heeft, ik hoop dat jullie ook zien wat er niet klopt? Hier zou beter kunnen staan: vinnenbijtende vissen kunnen beter achterwege gelaten worden. door de siervinnen van de betta splendens. of iets in die trant.

Inge Habex 3 aug 2006 14:49 (CEST)Reageren

hoi, ik hoop dat dit de goede manier is om hier mijn reactie neer te zetten? ik heb me wel aan kunnen melden nu, (de onbekende mark 87) bedankt voor dit bericht inge, (inge kent me wel van aqua archief denk ik? alleen daar heet ik gewoon mark) Het progamma en de software zijn voor mij nog onbekent, daarom zal ik ook eens in de zandbak gaan spelen zodra ik een keer tijd heb, :)

Ik hoop dat jullie zien wat ik bedoel betreffende het artikel.

mijn excuses voor het ongemak, gr, mark

jammer genoeg zie ik dat het in het artikel nog niet veranderd is, is het goed als ik het zelf aanpas? of doen jullie het zelf?

gr,