Overleg:Siena (stad)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Ik vroeg me af of het mogelijk was een doorverwijzing naar deze pagina te maken als iemand het woord sienna opvraagd. Voor mij, als nederlander, is sienna met dubbel N namelijk logischer ivm de uitspraak. Ik denk dat veel mensen siena eerst met dubbel N opzoeken. - De voorgaande niet ondertekende opmerking werd toegevoegd door 82.171.66.86 (overleg|bijdragen) op 11 dec 2006 16:00.

Beste gebruiker, ik heb dat nu gedaan, maar je kunt het ook zelf. Zet #redirect[[Siena]] in het artikel Sienna, en er komt automatisch een doorverwijzing. Verder kun je misschien in het vervolg je bijdragen op overlegpagina's ondertekenen met 4 tildes (~~~~). Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd terecht op mijn overlegpagina. Groeten, Koen Reageer 11 dec 2006 16:03 (CET)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Siena (stad). Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 16 mei 2019 19:16 (CEST)[reageer]