Overleg:Simon Vinkenoog

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 2 jaar geleden door Valhallasw-toolserver-botje in het onderwerp Referenties gevonden in artikelgeschiedenis

Aantal kinderen[brontekst bewerken]

Er wordt in het artikel gesproken van vijf kinderen, maar volgens mij had/heeft Simon Vinkenoog vier kinderen en daarnaast nog twee stiefkinderen via zijn ex-vrouw Barbara Mohr. Zie de overlijdensadvertentie op zijn webstek, waar ze allemaal genoemd staan. Zie ook een uitspraak van zijn zoon Arthur: "Mijn vader en moeder gingen niet zo goed met elkaar om en ze gingen scheiden. Onze buren waren toen Kees en Ellis Verheul. Zij verhuisden naar Ouderkerk en boden aan mij in huis te nemen. Dat heb ik toen gedaan. Nu heb ik dus een hele grote familie en dat vind ik erg leuk. Van Kees en Ellis heb ik vier broertjes en een zusje, verder heb ik nog een echte zus, twee halfzussen en twee halfbroers." (bron). Gertjan 17 jul 2009 09:56 (CEST)Reageren

Taalgebruik[brontekst bewerken]

De uitdrukking - ik citeer - ' op 18 juli 2009 die zijn 81ste verjaardag had zullen zijn' lijkt mij niet voort te vloeien uit een heldere prozaïsche stijl. Ik stel voor de irrealis als volgt te constitueren : 'Op.... de dag waarop hij 81 zou zijn geworden'/ 'waarop zijn 81ste verjaardag zou hebben plaatsgevonden'. Of iets dergelijks. In ieder geval niet de enigszins exotische temporele constructie waarvan gebruik wordt gemaakt in de tekst.

Anthony Roegiers.

Link wijst naar niet bestaande pagina[brontekst bewerken]

De link met de naam: "Televisiedocumentaire van KRO Profiel over Simon Vinkenoog" verwijst naar een niet meer bestaande pagina. -- Gebruiker:Stijn Lakerveld]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Simon Vinkenoog. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 19 dec 2017 05:12 (CET)Reageren

Referenties gevonden in artikelgeschiedenis[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Om de kwaliteit van bronvermeldingen binnen Wikipedia te verbeteren hebben we gekeken of er in de artikelgeschiedenis van dit artikel links naar externe webpagina's of naar andere wikis staan. In het verleden werd veel gebruik gemaakt van deze optie om de bron van een bewerking aan te geven, maar tegenwoordig worden bronnen meestal in het artikel zelf getoond. Het zou dus kunnen dat in de geschiedenis waardevolle bronnen staan die in het artikel zelf kunnen worden meegenomen.

Meer informatie over dit project is terug te vinden in de FAQ.

In de artikelgeschiedenis van Simon_Vinkenoog zijn de volgende bewerkingen gevonden:

Zouden jullie kunnen kijken of deze links geschikt zijn om in de bronvermelding in het artikel mee te nemen? Bij voorbaat dank.

Groet, Valhallasw-toolserver-botje (overleg) 1 mrt 2022 06:19 (CET)Reageren

Als de bovenstaande bronnen zijn bekeken dan kan deze melding worden verwijderd. Als een lege overlegpagina overblijft dan kan deze met {{nuweg|afgehandelde botmelding}} voor verwijdering worden aangedragen.