Overleg:Standaardadditiemethode

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 13 jaar geleden door Lins4y

inleiding en toepassingen beetje aangepast.. Lins4y 18 jun 2010 15:07 (CEST)Reageren

Bij het lezen van deze pagina duurde het bij mij even voor ik door had waar het nou over ging. Je zou in de inleiding/toepassingen wat duidelijker kunnen zeggen waarom je deze methode wil gebruiken.

De standaardadditiemethode is een techniek die wordt toegepast in de analytische chemie om de effecten van de matrix te elimineren, als bijvoorbeeld het maken van een blanco niet mogelijk is.

Dat is erg leuk, maar waarom wil je dat? Ik neem aan dat het idee is dat je een onbekende concentratie wil bepalen, maar dankzij het matrix effect lukt dat niet. En dus ga je de standaardadditie methode gebruiken. Toch? Groep1 17 jun 2010 21:23 (CEST)Reageren


hoihoi!

Ga ik jullie ook nog even pesten. Ziet er heel goed uit hoor! mooie grafieken etc... Ik dacht alleen dat het misschien wat duidelijker voor mensen is om een concreet voorbeeld van standaardadditiemethode in de tekst te zetten. Zoals bijvoorbeeld het bepalen van het Naproxen doping in urine ;p. Dan is het wel noodzakelijk om de standaardadditiemethode te gebruiken omdat je geen urine hebt zonder die doping erin.

AnnekeV 18 jun 2010 15.26