Overleg:Succes (schip, 1897)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast
Info
Info
Zie het ticket op VRTS

Toestemming voor gebruik externe links (naar website partyschipsucces.com), (bron)teksten, beeld- en geluidsmateriaal. De auteur van dit artikel is auteur/eigenaar van het in de Wikipedia opgenomen materiaal, dat ook elders op het web (overigens niet altijd met toestemming) circuleert, over het "stoom-salonschip Succes anno 1897". Gelieve contact op te nemen met de auteur vor verificatie, vragen of opmerkingen. Dank daarvoor!

Interne links (rode tekstdelen)[brontekst bewerken]

De (nog) niet bestaande artikelen waarnaar de rode links verwijzen, zullen in de komende tijd gemaakt worden. De auteur van dit artikel is ermee gestart. Mocht u een betreffend artikel wilen publiceren (graag), of werkt u er reeds aan, dan graag een berichtje om dubbel werk e.d. te voorkomen.

Diversen inhoudelijk[brontekst bewerken]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Succes (schip, 1897). Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 29 jan 2018 02:29 (CET)Reageren