Overleg:Thubten Chökyi Nyima

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 14 jaar geleden door Davin in het onderwerp Bronvermelding

Davin,

Graag een bron waarin vermeld staat hoe die Panchen Lama al voor zijn vlucht met de Kwomingtang zou hebben samengewerkt. Alleen al qua jaartallen is dat al vrijwel onmogelijk.

Ook tevens graag een bron voor de bewering dat hij naar Mongolië zou zijn gevlucht. Als er nu iets niet kan ,gezien het verloop van de geschiedenis in Mongolië , is het wel dat hij daarheen gevlucht zou zijn.

renevsRenevs 22 feb 2010 21:04 (CET)Reageren


Ik zie nu pas dat die beweringen er al al staan vanaf 2005. Hoewel jij die pagina al vanaf begin 2009 heb lopen bewerken. Ik heb al eerder opgemerkt, dat er op vele Tibet-pagina's echt nog steeds een ongelooflijke onzin staat daterende uit vorige jaren.


renevsRenevs 22 feb 2010 21:09 (CET)Reageren

Als je een beetje beter onderzoek had gedaan, had je kunnen nagaan uit de geschiedenis dat die passage niet van mij komt. Beetje onnauwkeurig, voor iemand die me enkele weken geleden opzadelde met totaal foutieve bronvermeldingen van boeken die hij waarschijnlijk niet zelf had gelezen, maar waarschijnlijk van de communismeaanhanger Grunfeld had overgetypt. Davin 23 feb 2010 18:19 (CET)Reageren

Bronvermelding[brontekst bewerken]

Er worden momenteel bepaalde alinea's niet van bron voorzien. Ik heb het gevoel dat de schrijver van vandaag (Renevs) die bronnen wel kent. Daarom even een tip, want het is erg jammer wanneer teksten die wel op bronnen gebaseerd zijn, niet als zodanig herkenbaar zijn: herhaling van bronnen gaat door een naam aan de 'ref' te geven. Dat gaat op de volgende manier:

Eenmaal noemen:
<ref name="Unieke naam">Bronvermelding</ref>
Volgende malen noemen; let op de spatie+schuine sluitstreep:
<ref name="Unieke naam" />

Hierbij is unieke naam in alle gevallen dezelfde. Ik hoop dat je (Renevs) dit zelf wilt herstellen. Davin 4 mrt 2010 22:48 (CET)Reageren