Overleg:Tong (vis)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 2 jaar geleden door Valhallasw-toolserver-botje in het onderwerp Referenties gevonden in artikelgeschiedenis

Geen sprake van overbevissing van tong in Noordzee[brontekst bewerken]

Van overbevissing van tong is inmiddels geen sprake meer. Zie http://www.ices.dk/committe/acom/comwork/report/2009/2009/sol-nsea.pdf Vandaar mijn toevoeging aan dit artikel.

Afkomst Sliptong[brontekst bewerken]

De Taalunie zegt: vermoedelijk etymologisch verwant met de werkwoorden slippen of slepen. Niets over een Engels woordje slip. Ook niet bij Onze Taal. Het staat wel in de site www.omawapsie.nl , die de site heeft gemaakt als een uit de hand gelopen hobby. Over koken, niet over taal, begrijp ik. Als er geen andere bron is dan deze, lijkt het me beter mening van de Taalunie te vermelden. Salix 13 jan 2010 16:05 (CET)Reageren

Correct, aangepast. Tekstman 19 aug 2010 17:28 (CEST)Reageren

Referenties gevonden in artikelgeschiedenis[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Om de kwaliteit van bronvermeldingen binnen Wikipedia te verbeteren hebben we gekeken of er in de artikelgeschiedenis van dit artikel links naar externe webpagina's of naar andere wikis staan. In het verleden werd veel gebruik gemaakt van deze optie om de bron van een bewerking aan te geven, maar tegenwoordig worden bronnen meestal in het artikel zelf getoond. Het zou dus kunnen dat in de geschiedenis waardevolle bronnen staan die in het artikel zelf kunnen worden meegenomen.

Meer informatie over dit project is terug te vinden in de FAQ.

In de artikelgeschiedenis van Tong_(vis) zijn de volgende bewerkingen gevonden:

Zouden jullie kunnen kijken of deze links geschikt zijn om in de bronvermelding in het artikel mee te nemen? Bij voorbaat dank.

Groet, Valhallasw-toolserver-botje (overleg) 1 jan 2022 06:17 (CET)Reageren

Als de bovenstaande bronnen zijn bekeken dan kan deze melding worden verwijderd. Als een lege overlegpagina overblijft dan kan deze met {{nuweg|afgehandelde botmelding}} voor verwijdering worden aangedragen.