Overleg:Trekdier

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Tijdens enkele automatische controles bleek de onderstaande externe link onbereikbaar. Controleer alstublieft of de link inderdaad onbereikbaar is. Verwijder deze tekst alstublieft na een succesvolle controle of na het verwijderen of corrigeren van de externe link. Als dit bericht het enige bericht op de overlegpagina is, dan kunt u de gehele overlegpagina na de controle laten verwijderen door de volgende tekst toe te voegen aan deze overlegpagina: {{nuweg|afgehandelde linkmelding}}.

--MauritsBot 23 nov 2008 04:17 (CET)[reageer]

Aangepast naar http://www.momentumtijdschrift.nl/j00-0/momentum-0-0-limes.pdf, waar dit artikel volgens google zou moeten staan, hoewel ook deze link momenteel onbereikbaar is. Mogelijk is dit tijdelijk. Daarom heb ik de link nog niet verwijderd en de dode-linkmelding gehandhaafd. Wel heb ik de omschrijving uitgebreid, zodat als de link onbereikbaar blijft, het mogelijk is de link te verwijderen maar de referentie te handhaven. 5 okt 2009 08:47 (CEST)
Bedankt, ik heb de link verwijderd en de referentie laten staan. Met vriendelijke groeten, 4ever(Overleg) 25 aug 2014 10:07 (CEST)[reageer]