Overleg:VirtualBox

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 14 jaar geleden door Michieldumon in het onderwerp USB ondersteuning VirtualBox

USB ondersteuning VirtualBox[brontekst bewerken]

Ik ontdek op de pagina over VirtualBox in het inleidende stukje het volgende: " Hierbij moet worden opgemerkt dat in de open source editie enkele belangrijke mogelijkheden ontbreken, zoals USB- en SATA-ondersteuning."

Is dit wel actueel? Ik gebruik virtualbox 2.2.4 en daarin is het gebruik van de USB-aansluiting gewoon mogelijk. Het gaat in mijn geval om de OS-X versie van Virtual Box en volgens mij is het ook de open source versie. (actueel is overigens VirtualBox 3.1.6 (released 2010-03-25)). Als het correct is, dan zou ik het graag aanpassen, of anders moet een ander dit even doen. Van de Sata claim weet ik niets af. Verder: Dat VirtualBox alleen in het Engels is, is zeker niet waar. Versie 2.2.4 is in ieder geval in allerlei talen in te stellen (alleen nog geen NL). Hoe is de situatie in 3.1?

--Yvolution 2 apr 2010 17:34 (CEST)Reageren

Wat USB betreft, lijkt je opmerking zeer terecht, ook voor de talen. Sata weet ik evenmin, maar ik denk dat deze site duidelijk maakt dat het er wél is: [1]. --MichielDumon 2 apr 2010 17:56 (CEST)Reageren