Overleg:Waterraket

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 10 jaar geleden door Sandertje1980 in het onderwerp Ideale vulling

Is het wel alleen speelgoed? Yorian 28 mei 2005 11:10 (CEST)Reageren

Ideale vulling[brontekst bewerken]

In het begin van het artikel staat dat de fles voor ongeveer 1/3 met water gevuld moet worden. Hoe bereken je dat? Ik kan me voorstellen dat te weinig water zorgt voor te weinig uitstuwing en een teveel aan water voor een te hoge beginmassa plus te weinig ruimte voor de perslucht. Maar hoe bereken je het optimum? Misschien is het optimum ook wel afhankelijk van de hoeveelheid opgebouwde druk. Kan iemand hier een plausibele verklaring voor geven? Sandertje1980 (overleg) 28 jan 2014 11:03 (CET)Reageren

Referenties gevonden in artikelgeschiedenis[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Om de kwaliteit van bronvermeldingen binnen Wikipedia te verbeteren hebben we gekeken of er in de artikelgeschiedenis van dit artikel links naar externe webpagina's of naar andere wikis staan. In het verleden werd veel gebruik gemaakt van deze optie om de bron van een bewerking aan te geven, maar tegenwoordig worden bronnen meestal in het artikel zelf getoond. Het zou dus kunnen dat in de geschiedenis waardevolle bronnen staan die in het artikel zelf kunnen worden meegenomen.

Meer informatie over dit project is terug te vinden in de FAQ.

In de artikelgeschiedenis van Waterraket zijn de volgende bewerkingen gevonden:

Zouden jullie kunnen kijken of deze links in de bronvermelding in het artikel zelf kunnen worden meegenomen? Bij voorbaat dank.

Groet, valhallasw-toolserver-botje