Naar inhoud springen

Overleg:Wonderfeel

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 8 maanden geleden door Djsgmnd in het onderwerp Begroting Wonderfeel

Begroting Wonderfeel[brontekst bewerken]

Hi Djsgmnd, goed idee om een Wikipedia-pagina te maken over Wonderfeel! Ik heb nog wel een vraagje over een van de bronnen, nl. ’’Begroting Wonderfull [sic] gemeente Hilversum 2023’’. De link bij deze bron gaat naar ibabs.eu, de homepage van een of andere applicatie o.i.d. Lijkt me geen nuttige link voor de lezer. Heb je hier een andere link voor?

Ik vond een andere link via Google (https://api1.ibabs.eu/publicdownload.aspx?site=hilversum&id=100636494). Ik weet alleen niet of deze bron voldoende relevant is en voldoende aansluit op wat het artikel staat. Ik mis sowieso de financiële kennis om dit te beoordelen, ik weet nl. ook niet wat de zin 'De financiele afwikkeling berust bij gemeente Hilversum' betekent.

Alvast bedankt voor je reactie!

Michzondag (overleg) 29 sep 2023 22:34 (CEST)Reageren

Beste [Michzondag],
Ik zag dat er al een aantal ander medewerkers een poging hadden ondernomen om 'Wonderfeel' op Wikipedia te krijgen. Hopelijk blijft deze versie wel stand houden. De link is, zie ik nu pas, niet juist en volledig overgekomen. Bedankt voor de reactie daarop, want nu wordt idd verwezen naar een algemene website. De voorgestelde website had het moeten zijn. Wat betreft de 'financiële afwikkeling': dit houdt in dat de gemeente Hilversum de afhandeling van de gelden op zich neemt.
Met vriendelijke groeten, Djsgmnd (overleg) 30 sep 2023 23:02 (CEST)Reageren