Naar inhoud springen

Overleg:Zorgstandaard

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 5 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

NB Ik heb gezien dat de tekst is aangepast, daar heb ik wel moeite mee. Onderstaande tekst is de officiële uitleg en die stond er ook: Ik stel voor dezer voor terug te plaatsen (NB ik ben betrokken bij de ontwikkeling van de zorg standaarden)

Een zorgstandaard geeft vanuit het patiëntenperspectief een op actuele en zo mogelijk wetenschappelijk onderbouwde inzichten gebaseerde functionele beschrijving van de multidisciplinair georganiseerde individuele preventie en zorg, ook inhoudende de ondersteuning bij zelfmanagement, voor een bepaalde chronische ziekte gedurende het complete zorgcontinuüm, alsmede een beschrijving van de organisatie van de betreffende preventie en zorg en de relevante prestatie-indicatoren. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 84.107.163.11 (overleg · bijdragen)

Als de officiële uitleg elders op internet staat, mag het niet zomaar letterlijk overgenomen worden, wegens auteursrechten. Ook tekst die op Wikipedia wordt geplaatst, wordt geplaatst onder de licentie CC BY SA (zie in de editor, bij 'opslaan' .) - Inertia6084 - Overleg 13 aug 2012 19:38 (CEST) p.s. ondertekenen van overlegbijdragen graag met vier tildes ( ~~~~ ). Reageren

Dank je wel., Ik zal het overleggen met het coördinatie platform, ik neem aan dat deze graag hun eigen uitleg genoteerd zien? ( ~~~~ )

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Zorgstandaard. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 19 mei 2019 13:36 (CEST)Reageren