Overleg gebruiker:194.109.22.152

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 11 jaar geleden door Inertia6084 in het onderwerp Bron?
Beste anonieme gebruiker; Dit is een open proxy server van xs4all.nl. Omdat er veel misbruik is via deze proxy heeft u geen schrijfrechten. Dit is niet persoonlijk. U kan deze blokkering omzeilen door uw browserinstellingen te veranderen. Meer informatie hierover vindt u hier.
Proxyservers van XS4ALL
wwwproxy1.xs4all.nl wwwproxy2.xs4all.nl wwwproxy3.xs4all.nl wwwproxy4.xs4all.nl
Sjabloon
geplaatst:
--

Error   Geblokkeerd - Open proxy

Van dit IP-adres is geconstateerd dat het een open proxy is, of dat het door een zogenaamde anonymiser gebruikt wordt. Om misbruik te voorkomen, is daarom het bewerken van pagina's vanaf dit adres geblokkeerd.

Als u meent dat de reden van deze blokkering onterecht is, kunt u contact opnemen met het e-mailteam van de Nederlandstalige Wikipedia via het contactformulier. Wees duidelijk en vergeet vooral niet uw IP-adres te vermelden.

  1. 27 sep 2012 11:26 (CEST) Ongewenste bewerking op pagina Troonrede
  2. 27 sep 2012 11:30 (CEST) Nogmaals

Bron?[brontekst bewerken]

Beste gebruiker,

Je hebt een wijziging aangebracht in het artikel Parathormoon. Kun je ook een bron geven om deze wijziging te onderbouwen? Om te voorkomen dat er onjuiste wijzigingen worden aangebracht op Wikipedia, is het mogelijk dat wijzigingen zonder bronvermelding of referentie ongedaan worden gemaakt. Je kunt als je de toevoeging doet het beste het veldje "samenvatting", dat onder het tekstveld staat, gebruiken om de bron aan te geven. Meer informatie over bronnen en referenties kun je hier vinden.

Met vriendelijke groeten, Inertia6084 - Overleg 11 aug 2012 17:44 (CEST)Reageren