Overleg gebruiker:212.127.137.2

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 18 jaar geleden door Aleichem

Tosa wilde voor de promotie van Butokukai iemand aanwijzen die dat zou doen. Uiteraard behoorde deze dan wel een hogere dangraad te hebben dan andere in Denemarken. Peter Lee is dan ook in 4 jaar tijd van blauwe band naar 4de dan gegaan. Bij de examens van de meeste karatebonden duurt het gemiddeld 10 jaar(gerekend van 4de kyu) voordat men 4de dan examen zou mogen doen.

Waaruit is dit gebaseerd?

Ik heb dit stukje eruit gehaald, omdat dit naar mijn mening een negatieve uitlatingen zijn.

Heb hem zien trainen tijdens een trainingskamp in Denemarken toen was hij nog 4de kyu. 4 jaar later was hij 4de dan. Het is inderdaad mijn conclusie dat hij deze 4de Dan heeft gekregen voor de promotie van Butokukai. Dit neem ik terug als zijnde een vaststaand feit. Wel is het mijn persoonlijke gedachte. Verder zal ik het open laten voor iedereen zichzelf een gedachte te vormen hoe het mogelijk is om in 4 jaar tijd van 4de kyu naar 4de dan te worden gepromoveerd.



Zijn werkelijke achternaam is niet Lee maar hij gebruikt deze naam waarschijnlijk omdat hij een groot fan was van Bruce Lee (oprichter Jeet Kun Do).

Dit hoor niet thuis in Wikipedia. Graag met feiten komen en gebruikt aub een naam en geen IP nr. [ben jij dan onzeker van je zelf?]

De pot verwijt de ketel. Verder is Lee toch niet zijn echte achternaam en het is altijd wetenswaardig waar iemand zijn inspiratie uit krijgt. Ik ben niet onzeker over mijzelf.

Heb jij een foto gemaakt?? Datum ?? Tijd ?? Met gezien te hebben is geen FEIT

Wat zit jij dwars dat hij, zijn naam verandert naar Lee van Bruce Lee. Wat heet jij dan ?? mr. Laf soms??

Nee ik heet niet Mr. Laf. Ik zie ook jouw naam nergens vermeld. Verder is het best interessant om te weten waar iemand zijn inspiratie uit haalt. Hij haalt dat uit de Bruce Lee films en neemt vervolgens deze naam als achternaam. Misschien weet jij de reden waarom hij dat doet? Verder is iets zien wel een feit. Ik zag dat hij 4de Kyu was in 1996 en vervolgens 4 of 3,5 jaar later dat hij 4de dan was in de butokukai stijl. Bij de meeste organisaties is dat niet mogelijk en ook niet gebruikelijk Wellicht kun jij, anoniempie, hem vragen om ook zijn andere dangraden te tonen. Lijkt me interessant en kan weer een geheel nieuw licht op de zaak werpen.



Over anoniempie gesproken,wie is nu mee begonnen?

Dus.. Mr. L [dit zal ik jou dan verder noemen], als ik een rood/ wit band draag, is dus bij jou een feit dat ik 6e Dan ben [ik heb dit ook gekregen in 1 maand en tegenwoordig wil iedereen een 6e dan hebben.] Ben jij dan zo jaloers dat hij binnen 3,5 jaar [is beter en korter, toch?] 4e dan is? Hij heeft wel getraind onder Tosa sensei. En jij niet?? O, ik was even vergeten. Jij had onder Shukumine sensei getraind.

Ik ken een vereiniging dat een leerling binnen 1 jaar al een bruine band.... dus?? mischien is dit jou leerling?? Anoniempie [zo heb jij mij genoemd, dan ga ik zo door het leven]

Hoi anoniempie, Ik heb nooit onder Sensei SHukumine getraind. Ik ben ook geen 6de dan waarschijnlijk ben je in de war met iemand anders. Maar ik heb gezien dat je vaker in de war bent geraakt. Verder zou ik niet onder Tosa willen trainen en zeker niet om veel geld neeer te tellen en dan een hoger dangraad te krijgen. Ik ga proberen bij de officiele instanties mijn dangraden te halen zoals bij de Karate bond Nederland bijvoorbeeld. Ik ken geen vereniging waar iemand al binnen 1 jaar een bruine band heeft. Ik ken wel iemand waar je je dangraden kunt kopen. Heb je al gespaard? Dus nee ik ben niet jaloers op peter Lee zijn dangraden zijn niet erkend door de deense karate federatie en hij heeft geen vrienden. Hoop dat hij nog eens een seminar in Nederland geeft. Wil wel met hem sparren kijken welke dan hij heeft.

Beste Aleichem,

Ik snap jouw reactie niet op Genseiryu International Karatedo Federation. Wie valt hier nou iemand lastig ik geef een aanzet om een ongefundeerde mening in het het artikel te bewijzen. En geef aan dat ik hier op dit moment geen 100% bewijs voor heb. lijkt me redelijk bescheiden en netjes. En wat is mijn obsessie?--212.127.137.2 30 jul 2005 20:57 (CEST)

anoniem, ik word gewoon moe van een discussie voor mij om niets draait. Ga smane op de mat staan ofzo, maar laat de wikipedia hier even buiten. Veel mensen verspillen nu hun tijd aan het rechtbreien van en meningsvorming over de kwestie. Aleichem 30 jul 2005 21:00 (CEST)Reageren