Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:77.164.83.11

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

LET OP !!!
Dit IP-adres is NIET MEER van Gebruiker:Gossesol
[brontekst bewerken]

Dit IP-adres ( 77.164.83.11 ) was tot 3 maart 2011 van Gebruiker:Gossesol. Ik heb echter per die datum mijn vaste internetverbinding opgezegd, vanaf die datum heb ik alleen nog een mobiele internetconnectie. Deze mobiele internetverbinding is van een andere provider en werkt met variabele IP-adressen.

Het IP-adres 77.164.83.11 is dus NIET MEER van mij !!!

Ik ben daarom ook niet meer verantwoordelijk voor gedragingen vanaf dit IP-adres! Indien dit IP-adres mocht worden gebruikt voor vandalisme en dergelijke, dan is het door KPN opnieuw toegekend aan een nieuwe internetgebruiker. Vandalismebestrijders en Checkusers dienen hier terdege rekening mee te houden!

Ik hoop daarom dat de betreffende gebruikers eerst deze overlegpagina zullen lezen voordat ze tot actie overgaan.

Checkusers kunnen één en ander ook achterhalen: Vanaf halverwege februari heb ik voornamelijk ingelogd via mijn mobiele internetconnectie met de bijbehorende variabele IP-adressen. En vanaf 3 maart 2011 heb ik UITSLUITEND ingelogd via mijn mobiele internetconnectie met de bijbehorende variabele IP-adressen.

Ik vertrouw erop dat één en ander duidelijk is overgekomen. Vriendelijke groet, Gossesol (overleg) 16 mrt 2011 09:10 (CET)Reageren