Overleg gebruiker:82.157.92.209

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Ik heb me wel aangemeld en ben bevestigd. Ik wil niet dat mijn IP adres openbaar wordt gemaakt. Vandaag, om 22.12 is dit door U per e-mail bevestigd.

Ik mis in de historie van de NS over het kampenlijntje de Benzine Motortrein die daar heeft gereden eind 30 er jaren. Het was fantastisch dat je in een compartiment naast de bestuurder een vol uitzicht op de baan had. Ik meen me te herinneren dat de machinist met een versnellingspook werkte.

Tot mijn stomme verbazing kon ik via Google geen nadere informatie over de " Benzine Motortrein " vinden. Ik heb nog een afbeelding van het rijtuig op een kaartje uit het Spoorweg Kwartetspel, een uitgave der nederl. spoorwegen. Merkwaardig is dat uit de achterkant van de speelkaarten blijkt dat "DE NEDERLANDSCHE VAN 1894" en de "N.V.'t RAEDTHUYS AMSTERDAM" ook bij de uitgave betrokken zijn.

Ik denk dat deze gegevens aanleiding kunnen zijn om de informatie betreffende de historie van de NS aan te passen. Helaas is het interface voor de data-ingave mij niet duidelijk. Graag Uw aanwijzingen hoe dit opgelost kan worden.

M.v.g.

Beste "anonieme" gebruiker,
U heeft deze tekst op de overlegpagina van uw IP adres geschreven. Daarbij heeft u ook gegevens gezet waarvan u aangeeft dat die niet in verband met dit IP adres gebracht zouden moeten worden. Ik heb deze gegevens verwijderd. netraaM6 jan 2012 00:06 (CET)[reageer]
Inmiddels is de versie met die gegevens ook door een moderator verborgen in de geschiedenis van de pagina zodat ze niet terug te vinden zijn. netraaM6 jan 2012 00:47 (CET)[reageer]