Overleg gebruiker:82.93.88.131

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 17 jaar geleden door Kameraad Pjotr

Ik ben iJoost. Ik zal zo even inloggen om de iJoost-pagina "legaal" leeg te maken.

En ik heb NIET geklad op de Groningen pagina. Ik heb, in de veronderstelling dat het offline zijn van de Grote Markt webcam de reden was voor het verwijderen van een link daarheen, geprobeerd om die link weer terug te zetten. Dat was alles.

Dit soort dingen gebeuren dagelijks meerdere keren, neem het Kameraad Pjotr alsjeblieft niet te kwalijk. We maken allemaal foutjes. Bovendien is het nu eenmaal zo dat anonieme bewerkingen aan een gebruikerspagina als vandalisme worden gezien. Als je het bovenstaande even hieronder bevestigt als je ingelogd bent, zal ik de waarschuwing weghalen (tenzij ik dan al slaap). Groetjes, Ninane (overleg) 13 jun 2006 23:44 (CEST)Reageren

Graag. Ik draag de Wikipedia een warm hart toe en mijn kwalificatie als "puber" wil ik wel graag weer snel vergeten. ;-)

Je puberteit is weer voorbij. Groetjes, Ninane (overleg) 13 jun 2006 23:58 (CEST)Reageren
Scuzi, ik dacht dat het vandalisme was op Groningen gezien het leeghalen van de gebruikerspagina. Pjotr 14 jun 2006 12:30 (CEST)Reageren

Al goed. Ik was het al (bijna) weer vergeten. En ik heb geleerd dat ik de iJoost pagina niet mag/kan wijzigen als ik niet ingelogd ben. Ach... ;-)