Overleg gebruiker:84.199.110.214

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 1 jaar geleden door Hoyanova in het onderwerp Verplaatst vanaf een andere overlegpagina
Dit IP-adres behoort toe aan: Algemeen Stedelijk Ziekenhuis, Aalst (BE)
Welkom op Wikipedia, gebruiker vanaf het IP-adres 84.199.110.214! Om te beginnen

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.699 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Je bijdragen worden nu geregistreerd onder je IP-adres. Aanmelden biedt veel voordelen. Na vier dagen krijg je ook de mogelijkheid om semi-beveiligde pagina's te bewerken en verdwijnt de verplichting om een bewerking eerst te controleren.


Registreren
De vijf zuilen
Verken Wikipedia
Een overzicht van hulppagina's
Jargon en afkortingen
Aan de slag
Coachingsprogramma
De snelcursus
Bronvermelding

Bijdragen[brontekst bewerken]

Beste niet-ingelogde bewerker,

Ik begrijp dat je helemaal onder de indruk bent van ene S. en dat je haar graag met een beroemde vrouw wilt vergelijken. Wikipedia is echter niet de plaats voor een liefdesverklaring, daarvoor kan je beter gebruik maken van sociale media. Al kan een ouderwetse liefdesbrief ook deuren openen (en misschien wel meer). Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 29 jul 2016 15:48 (CEST)Reageren

P.S.: Je vermelding van S. is ongedaan gemaakt.

Verplaatst vanaf een andere overlegpagina[brontekst bewerken]

Deze pagina voldoet niet aan de regels. Persoon is enkel jongerenpoliticus. Ook als bestuurder is ze niet relevant, want haar bestuursmandaten betreffen noch beursgenoteerde bedrijven, noch grote overheidsbedrijven (proximus, farys, fluvius, ... ). Noch was ze directeur, bestuursvoorzitter of gedelegeerd bestuurder van een instelling of fonds met nationale uitstraling (bvb. Koning Boudewijnstichting, Kom op tegen K*nker, Artsen zonder Grenzen, Rodenbachfonds, Davidsfonds, ... ). En als politicus dien je in één van de nationale of regionale parlementen te zetelen. Zij is echter enkel BCSD lid, dat is een mandaat dat gegeven wordt door de partij voor bewezen diensten. En waarvoor je niet dient verkozen te zijn. Ook als opiniemaker komt ze niet in aanmerking, want ze schreef daarvoor te weinig artikels, en die waren al zeker niet van opiniërende inslag. 84.199.110.214 6 jul 2022 10:41 (CEST)

Over welke pagina/persoon gaat dit? Het was in ieder geval niet op een juiste plaats aangekaart, dus vandaar de verplaatsing. Mvg, Encycloon (overleg) 6 jul 2022 10:47 (CEST)Reageren
Het kan hier worden geplaatst. Omdat de bijdrager een filtermelding kreeg vanwege het (in dit geval terechte) gebruik van het woord "kanker" werd deze naar de foutieve pagina gestuurd. Hoyanova (overleg) 6 jul 2022 10:56 (CEST)Reageren