Overleg gebruiker:Alexander Borgia

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Dag, hoe is het mogelijk dat je ervan uitgaat dat een game, een soapserie en stripverhalen goede historische bronnen zijn????? Heb je eigenlijk ooit iets gelezen of bekeken wat echte historische waarde heeft?

Beste onbekende,
Ik neem aan dat u duidelijk nieuw bent betreffende het hele wikipedia. De pagina waarop u commentaar gaf, is mijn persoonlijke pagina. Hier kan ik dus opzetten wat ik wil waaronder mijn mening. Waar u duidelijk in faalt te begrijpen is dat dit ik slechts mijn nickname toelicht en vermeld vanwaar ik op het idee kwam. Dit is dan ook duidelijk geen pagina waar ik historische feiten bespreek.Ik ben goed op de hoogte wat een historische bron is en heb betreffende Rodrigo Borgia, zijn voorouders en nazaten er dan ook voldoende van opgezocht. Die informatie is helaas totaal nutteloos in het verklaren van mijn nickname en liet ik dus achterwege.Alexander_Borgia 24 jan 2012 09:15 (CET)
Hehe, dit is best wel grappig!! Ik ben echt geen nieuwkomer op wikipedia! Daarom gebruik ik ook deze pagina voor deze commentaren. Natuurlijk respecteer ik jouw mening. Maar het alarmeerde me wat dat je enkel verwees naar bovenstaande bronnen en het liet overkomen alsof je alles wat daarin voorkomt klakkeloos overneemt. Ook omdat ik sterk twijfel aan de historische waarde van de assassinsreeks. Het is een formidabele game, heb het zelf ook gespeeld, maar wat de juistheid ervan betreft heb ik toch mijn vragen.
Nogmaals het is geen kwestie van eigen mening. Het is gewoon een nickname, niet meer dan dat. Gelieve enkel commentaar te geven op de betrouwbaarheid van serieuze pagina's. Dit is mijn pagina en dat hoeft niet onderbouwd te zijn op geen enkele manier. Al post ik diverse complottheorieën, blijft mijn pagina en hoef me tegen niemand te verantwoorden, zeker niet voor een simpele nickname. Dus gelieve u enkel te focussen op mijn serieuze pagina's zoals George Hotz en PlayStation Offline. Alexander_Borgia 1 feb 2012 14:46 (CET)