Overleg gebruiker:DeKattenmand

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Stop

Deze gebruikersnaam is niet toegestaan op Wikipedia en is daarom voor onbepaalde tijd buiten gebruik genomen.
blokkeerlogboekbijdragenverwijderde bijdragen

Ongewenste gebruikersnaam
organisatie

Deze gebruikersnaam voldoet volgens een bewerker van Wikipedia niet aan de richtlijnen voor gebruikersnamen (toelichting: organisatie). Er kan inmiddels een blokkade zijn opgelegd. U kunt gemakkelijk een nieuwe gebruikersnaam aanmaken. Als u al tientallen bewerkingen heeft gedaan, kunt u een verzoek doen om uw gebruikersnaam te wijzigen.

Niet toegestaan zijn beledigende, aanstootgevende, obscene en haatdragende namen, en namen van bedrijven, organisaties en merken. Ook niet toegestaan zijn gebruikersnamen die gebruik door meer dan een persoon suggereren. Accounts zijn persoonlijk en mogen niet door meerdere personen gebruikt worden. Niet gewenst zijn verder namen die moeilijk te onthouden zijn, zoals namen met een reeks van meer dan zes cijfers of willekeurige reeksen letters of combinaties van andere willekeurige tekens, verwarring scheppende namen als "Administrator" of "Beheer Wikipedia", namen die verwarring met bekende personen opleveren, en e-mailadressen, domeinnamen (URL's) en IP-adressen.

Als u twijfelt of de gebruikersnaam aan de richtlijnen voldoet, hanteer dan de stelregel dat anderen uw gebruikersnaam zonder moeite moeten kunnen onthouden en reproduceren. Denkt u dat dat problemen oplevert, kies dan een andere naam.


Vriendelijke groeten, Erik'80 · 10 mrt 2007 19:29 (CET)[reageer]

Hoi, de naamdag van de H. Elizabeth is 19 november, de vloed was ook op die dag. Het is zeer ongewenst om uw gebruikerspagina te gebruiken voor promotiedoeleinden, trouwens. Verrekijkerpraatjes?Deze gebruiker doet gewoonlijk heel vervelend tegen trollen! 10 mrt 2007 19:30 (CET)[reageer]
Ook Hoi, dit is geen promotieartikel, het is louter ter lering ende vermaak, dus algemene informatie. Wikipedia is geen reclamebord en is ook totaal niet geschikt voor advertising.

We vinden, dat mensen recht hebben op inzicht in "andere" bewoners in de regio, dus het is geen sluikreclame.{Blyp}

Beste DeKattenmand, je hebt één of meerdere afbeeldingen, Afbeelding:Kmand 020 372x310.jpg, geüpload welke zijn genomineerd voor verwijdering. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Toegevoegd 20070310 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Uitleg over de procedure en een lijst met veelgestelde vragen staat op Help:Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze afbeelding is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 11 mrt 2007 02:02 (CET)[reageer]

Dank voor jouw melding; ik vraag me trouwens nog steeds af hoe ik de dubbele foto eruit kan krijgen ? Tips hiervoor ? Nu gebeurt het vanzelf, maar hoe corrigeer ik zelf zo'n overtallige foto ? [Blyp}

Kattenbakvulling[brontekst bewerken]

Vriendelijk verzoek geen pagina's van andere sites te kopiëren. Groet, Advance 17 nov 2007 23:07 (CET)[reageer]

Verwijderingsnominatie[brontekst bewerken]

Hallo,

Ik heb uw afbeelding Afbeelding:SientjeMolenkat.jpg op de verwijderlijst neergezet aangezien er belangrijke informatie mist (zoals auteur, bron, licentievoorwaarden). Zie alstublieft de relevante beleidspagina. Als deze informatie niet binnen twee weken aangevuld wordt zal de afbeelding worden verwijderd. Indien u nog vragen heeft over deze nominatie bent u welkom op mijn overlegpagina.

Met vriendelijke groet,SterkeBakoverleg 16 jun 2008 19:55 (CEST)[reageer]