Overleg gebruiker:Dirk74

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

The Tragedy of the Euro[bewerken]

Hallo Dirk74, ik heb je artikel The Tragedy of the Euro ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! Agora (overleg) 12 feb 2011 19:15 (CET)

Kennisgeving arbitragecommissie[bewerken]

Beste Dirk74,

De arbitragecommissie heeft besloten om de zaak "The Tragedy of the Euro" niet aan te nemen.

Met vriendelijke groeten,
Namens de arbitragecommissie,
BlueKnight 16 feb 2011 12:38 (CET)

Tip[bewerken]

Dag Dirk,

Ik zie dat Eddy Landzaat nu al je artikelen, waar zichtbaar veel werk in zit, aan het nomineren is voor verwijdering. Als ik je een tip mag geven: ga verder onder een ander account. Zolang je geen misbruik ermee maakt - dat voorkom je eenvoudig door niet met meerdere gebruikers op één pagina wijzigingen door te voeren - is het toegestaan op Wikipedia. Dan ben je van Eddy af en kan je al je Wikipedia-tijd stoppen in het schrijven van nog meer kwaliteitsartikelen.

Groet,

Knowalles (overleg) 16 feb 2011 19:11 (CET)

steun[bewerken]

Ben zeer verheugt met je bijdrage! Zou graag met je van gedachten willen wisselen bij een kop thee.

Ga zo door.

met een bewonderende groet Newtonsapple – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Newtonsapple (overleg · bijdragen) 17 feb 2011 00:49

Verwijderingsnominatie van o.a. From Bretton Woods to World Inflation[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. De genomineerde artikelen zijn: From Bretton Woods to World Inflation door Eddylandzaat, Economics in One Lesson door Eddylandzaat, Ter Verdediging door Eddylandzaat. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20110216 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 17 feb 2011 01:11 (CET)