Overleg gebruiker:Dreadtania

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 9 jaar geleden door Dreadtania in het onderwerp Regeltjes

Regeltjes[brontekst bewerken]

Hallo en welkom op mijn overleg pagina! Heb je iets te melden? Be my guest! Ik waardeer een opmerking, tip, of gewoon een dankje/babbeltje. Hier volgen mijn regeltjes over deze pagina:

  • Natuurlijk plaats je, je tekst onderaan.
  • Een handtekening zegt meer dan een duizend woorden.
  • En een link naar het desbetreffende onderwerp is altijd welkom!


Mvg, Dreadtania (overleg) 27 nov 2014 18:21 (CET)Reageren

Welkom[brontekst bewerken]

Welkom. Heel fijn dat u wilt bijdragen aan wikiepdia. --VanBuren (overleg) 20 jan 2012 14:00 (CET)Reageren

Uw artikel[brontekst bewerken]

U bent van plan een artikel genaamd Railinfrastructuur te ceëren. Goed initiatief. Ik raad u echter aan dit mogelijk zeer uitgebreide artikel eerst te bewerken in een eigen bewerkingsruimte. Dan hebt u minder last van anderen die er hun eigen ideeën op los laten waar u zich mogelijk aan gaat storen omdat u nog druk bezig bent. U kunt dat doen door Gebruiker:Dreadtania/Railinfrastructuur te bewerken en later de tekst over te zetten naar het "echte" artikel. --VanBuren (overleg) 20 jan 2012 14:05 (CET)Reageren

Bijdrage ondertekenen[brontekst bewerken]

PS: Wil je voortaan alsjeblieft op overlegpagina's ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.

Hallo Dreadtania! Bedankt voor je bijdragen aan Wikipedia. Als je wilt meedenken en discussiëren op overlegpagina's, is het echter de bedoeling dat je je bericht ondertekent door middel van vier tildes (~~~~). Hiermee wordt automatisch je gebruikersnaam en het tijdstip onder je bericht gezet na het drukken op "Pagina opslaan". Alleen zo krijg je een dialoog die deze naam ook waardig is.

Het invoegen van vier tildes kan op meerdere manieren, namelijk zo:

  • Klik op Ondertekening en tijdstempel (Ondertekening en tijdstempel). Deze knop is te vinden op de pictogrammenbalk boven het bewerkingsveld.
  • Klik op de groep van vier tildes onder het bewerkingsveld bij de Speciale tekens.
  • Met je toetsenbord:
    • Qwerty-toetsenbord: typ de tilde met [Shift] plus de toets links van de [1] of de [Z];
    • Azerty-toetsenbord: typ de tilde met [Alt gr] (rechts van spatiebalk) plus de [=~+]-toets (schuin rechts boven [Alt gr]).
Let wel, de tildetoets reageert op de meeste toetsenborden als een accenttoets: reactie na twee aanslagen (tweede aanslag op dezelfde toets of op de spatiebalk).

Zie de toepasselijke hulppagina Ondertekening.

Alvast hartelijk bedankt! --VanBuren (overleg) 20 jan 2012 14:36 (CET)Reageren

Betreft bijdrage Railinfrastructuur[brontekst bewerken]

Voor mensen die de tekst op mijn pagina hebben gelezen en graag bij willen dragen kun je hier terecht om het voor te stellen Alvast bedankt voor de interesse om te helpen! Dreadtania (overleg) 7 jun 2012 11:13 (CEST)Reageren