Overleg gebruiker:EdBever/Archief/sep 2010

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 13 jaar geleden door EdBever in het onderwerp Uhm?

Suzanne Braam svp niet verwijderen[brontekst bewerken]

Ik zag dat u de pagina over "Suzanne Braam" op de verwijderlijst hebt gezet met als opmerking "Wat is er bijzonder aan een vertaalster?"

De pagina is vandaag aangemaakt en wordt nog door mij aangevuld.

Suzanne Braam heeft tot nu toe meer dan 375 kinderboeken vertaald en hertaald (bewerkt). O.a. heeft zij alle Dik Trom, Olijke Tweeling en Pinkeltje boeken bewerkt en heeft daarmee een grote bijdrage geleverd aan de Nederlandse jeugdliteratuur en Nederlandstalige kinderboeken in het algemeen.

Met vriendelijke groet,

Stefan Braam s_braam@hotmail.com – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 83.160.55.242 (overleg · bijdragen)

Beste Stefan, Het is op wikipedia niet wenselijk om te schrijven over een onderwerp waar je zelf nauw betrokken bij bent, zoals een familielid. De discussie kan gevoerd worden op de verwijderlijst. Iemand die heel veel gedaan heeft is nog niet per sé bijzonder genoeg om in een encyclopedie opgenomen te worden. In dit geval zie ik weinig bijzonders. Anders kun je monteur van de drukkerij ook wel bijzonder noemen. EdBever 3 sep 2010 08:34 (CEST)Reageren

Dank[brontekst bewerken]

Dank voor uw stem tijdens mijn mod aanmelding. Mvrg -- Maan Meis 12 sep 2010 03:24 (CEST)Reageren

Uhm?[brontekst bewerken]

Wat is hier aan de hand? Knipoog Dennis P:TW 13 sep 2010 20:03 (CEST)Reageren

Foutje tijdens de import. Ik loop de artikelen nog na, ik dacht dat ik deze fout al getackeld had. Bedankt voor de opmerkzaamheid, ik zie dat het probleem al gecorrigeerd is. EdBever 21 sep 2010 13:26 (CEST)Reageren

architect Pieter Koene[brontekst bewerken]

Beste EdBever,

ik heb de door u verwijderde architect Pieter Koene van de RK kerk weer hersteld. dat deze kerk daadwerkelijk door hem ontworpen is kunt u zien op http://www.kerkgebouwen-in-limburg.nl/view.jsp?content=694.

Groetjes van Maurice