Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Emdb

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 16 jaar geleden door Mdd in het onderwerp Zelfbewustzijn
Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

  1. 29 apr 2008 20:28 (CEST) Leeghalen van Zelfbewustzijn
  2. 29 apr 2008 20:29 (CEST) Idem
  3. 29 apr 2008 20:34 (CEST) Idem
    • 2 uur blok

Zelfbewustzijn[brontekst bewerken]

Ik heb gezien dat je het artikel zelfbewustzijn bent begonnen uit te werken. Ik heb jou opzet verder aangepast aan de Wikipedia "standaard", en wat links toegevoegd. De volgende zinssnede heb ik hieruit verwijderd.

  • ... De pagina op de Nederlandse Wikipedia betreffende bewustzijn, is aan totale revisie toe, omdat daar zelfbewustzijn en bewustzijn voortdurend door elkaar gehaald worden...

Zulk soort meningen overleggen we meestal op de overlegpagina's, bij de betreffende artikelen.

Op de overlegpagina van het artikel bewustzijn, zie overleg:bewustzijn, heb ik recentelijk ook ter sprake gebracht, dat ik vind dat het artikel gereviseerd dient te worden, maar om andere redenen. Daar valt ook te lezen, dat ik hiermee aan het werk ben. Dit hoeft je uiteraard geenszinds te weerhouden, je gang te gaan.

Ik heb verder nog wat opmerkingen en vraagtekens maar dit kan wel even wachten. -- Mdd 13 dec 2007 22:51 (CET)Reageren