Overleg gebruiker:Lotje/Archief/okt 2023

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 maanden geleden door Germien Cox in het onderwerp Nieuwsbrief 126 Wikimedia Nederland

archief Deze archiefpagina bevat overleg van november 2023.

Welkom terug[brontekst bewerken]

Terug van weg geweest? Welkom terug! Schilbanaan (overleg) 19 okt 2023 09:43 (CEST)Reageren

Melding over artikelen van Torval, PeterKeijsers of Paolingstein[brontekst bewerken]

Beste Lotje,

Uit onderzoek is gebleken dat vele pagina's die door een gebruiker onder de naam Torval, PeterKeijsers of Paolingstein zijn aangemaakt, niet voldoen aan de normen die op de Nederlandse Wikipedia gelden met betrekking tot verifieerbaarheid. Tijdens een recente stemming is besloten dat deze artikelen uit de hoofdnaamruimte zullen verdwijnen, tenzij iemand duidelijk aangeeft, voor 23 november 2023, dat het betreffende artikel gecontroleerd is, dat wil zeggen dat de feiten gecontroleerd zijn in onafhankelijke bronnen en dat alle opgegeven bronnen zorgvuldig aangeven wat deze worden toegedicht. Omdat jij meerdere van deze artikelen in het verleden bewerkt hebt, willen we jou met dit bericht wijzen op de volgende artikelen op deze lijst:

Als je vindt dat een artikel daadwerkelijk voldoet aan alle eisen, dan kan je dit aangeven op de nalooplijst. Gelieve dan ook het sjabloon bovenaan de artikelpagina te verwijderen.

Alvast bedankt, mede namens Bertux,

RonnieV (overleg) 22 okt 2023 15:59 (CEST)Reageren

@RonnieV: mijn eerste bezoek leert dat Barbara's Weerd nog niet bewerkt werd], wat [https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Barbara%27s_Weerd&action=history waaruit hier blijkt dat dit niet zo is. Schort er iets aan de link? Lotje (overleg) 22 okt 2023 16:10 (CEST)Reageren
@Lotje, ik heb even gekeken en zie dat jij op 23 maart 2023 een spatie hebt ingevoegd (heilig verklaard). Jouw eerste link wordt bij mij afgebroken.
Met vriendelijke groet,
RonnieV (overleg) 22 okt 2023 16:32 (CEST)Reageren

Nieuwsbrief 126 Wikimedia Nederland[brontekst bewerken]