Overleg gebruiker:Lp-inside

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 16 jaar geleden door E85Bot in het onderwerp Verwijderingsnominatie Latin metal

Live From The Eye Of The Storm[brontekst bewerken]

Hoi ik zag je artikel Live From The Eye Of The Storm. We zien toch graag minstens twee zinnen, dus ik heb van je eerste lijstje een zin gemaakt. Het plaatje is een auteursrechtenschending en zal worden verwijderd. Gelieve geen teksten of afbeeldingen zomaar van elders te kopiëren. — Zanaq (?) 9 jun 2007 13:47 (CEST)

Hoi. Ik heb je laatste bewerking weer teruggedraaid. Die zie ook is overbodig omdat het al in de eerste zin gelinkt is. Groetjes. — Zanaq (?) 9 jun 2007 14:09 (CEST)

Ik zag ook je artikel Enigma (Album). Er stond enige speculatie in. Wikipedia is geen kristallen bol. Ik heb dus enige speculatie anders geformuleerd, en andere even onzichtbaar gemaakt: misschien kun jij het herformuleren. Ook is het meestal niet echt gewenst om <br>s in de brontekst te verwerken. Groet. — Zanaq (?) 9 jun 2007 14:40 (CEST)

Zo ziet er nu al veel beter uit. Waarom haal je {nocat} weg? Als je {{nocat}} plaatst komt er later iemand langs die het in allerlei categorieën stopt, opdat het artikel beter te vinden is. Groetjes. — Zanaq (?) 9 jun 2007 14:51 (CEST)

Verwijderingsnominatie Christian Machado[brontekst bewerken]

Beste Lp-inside, één of meerdere pagina's die jij hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Christian Machado. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20070721 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze pagina is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 22 jul 2007 02:01 (CEST)Reageren

Verwijderingsnominatie Latin metal[brontekst bewerken]

Beste Lp-inside, één of meerdere pagina's die jij hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Latin metal. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080206 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze pagina is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 7 feb 2008 01:11 (CET)Reageren