Overleg gebruiker:Maarten Mercedes

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 15 jaar geleden door Andre Engels in het onderwerp Welkom

Deze gebruiker is voor onbepaalde tijd geblokkeerd en kan de encyclopedie niet meer bewerken.
Maarten Mercedes (nl-talk | nl-contribs | nl-blocks | CA | cross-wiki)verwijderde bijdragen

Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

  1. 8 okt 2008 12:26 (CEST) onbekende toevoegen op 27 september
  2. 8 okt 2008 12:32 (CEST) onbekende toevoegen op 28 september
  3. 9 jun 2009 14:26 (CEST) onbekende toevoegen op 30 januari
  4. 9 jun 2009 14:27 (CEST) En op 31 mei - ophouden of het account gaat op slot
  5. 9 jun 2009 14:31 (CEST) doorgaan op 28 september zelfde als gedaan in oktober
    • blok onbepaalde tijd, ingelogde vandaal


Welkom op Wikipedia!

Vanaf deze account of internetaansluiting zijn zojuist gegevens toegevoegd over uzelf, een vriend(in), familielid, docent, website, social media-account, huisdier, club of vereniging, of een ander onderwerp uit uw eigen omgeving. Op Wikipedia kan iedereen encyclopedische informatie toevoegen of wijzigen. Wij nodigen u van harte uit hiervan gebruik te maken. Maar eigen informatie hoort daar niet bij; plaats deze liever op bijvoorbeeld een eigen website, een blog of een sociaal netwerk. Zie deze tekst over wanneer iets of iemand wél hier thuishoort.

Wanneer u zichzelf als gebruiker wilt voorstellen aan medegebruikers, kan dat worden gedaan door u in te schrijven en dan de persoonlijke gebruikerspagina aan te maken. Let wel: ook hier geldt dat de inhoud relevant moet zijn voor de Wikipedia-webencyclopedie.

Bedenk tevens dat het niet de bedoeling is om hier de privacy te schenden van derden. Daarover is hier meer informatie te vinden. Meer informatie over hoe serieus bij te dragen staat hier: Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers.

  1. 9 jun 2009 14:29 (CEST) Geklieder op pagina 31 mei

Welkom[brontekst bewerken]

Het is niet de bedoeling dat je jezelf en je vrienden aan Wikipedia gaat toevoegen. Die lijsten zijn bedoeld voor min of meer bekende personen, die minimaal een artikel in Wikipedia waard zijn. Daar heb ik in jouw geval nog geen bewijs voor aangetroffen. - André Engels 8 okt 2008 12:34 (CEST)Reageren