Overleg gebruiker:MarkLelystad

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 3 jaar geleden door Velocitas in het onderwerp Evangelische kerk De Pijler

Evangelische kerk De Pijler[brontekst bewerken]

Graag geen onwelgevallige zaken verwijderen (zoals de afscheiding van de voorganger-oprichter) en geen reclame toevoegen ('gastvrij, toegankelijk'). Zie onder andere deze en deze richtlijn. Het is beter eventuele veranderingen voor te stellen op de overlegpagina. Bij voorbaat dank. Velocitas(↑) 29 jul 2020 16:57 (CEST)Reageren

Zoals hierboven staat ook graag een nieuwe gebruikersnaam aanmaken of uw huidige gebruikersnaam laten hernoemen. Dat kan via deze verzoekpagina. Helaas zie ik nog geen hernoemingsverzoek, maar blijft u wel wijzigingen doen.
Een tweede punt: u zult een onafhankelijke, gezaghebbende bron moeten overleggen die bevestigt dat er sprake is van een nieuw "leiderschapsteam die [sic] nieuwe richting aan de Pijler gaf". Anders kan deze zinsnede niet blijven staan en zal ik die binnenkort verwijderen.
Tot slot: op de overlegpagina van dit artikel is al eens gereageerd op een opmerking van iemand uit de organisatie van de Pijler. Daar is toen nooit meer een reactie op gekomen. Toch is dat de plaats waar mensen die betrokken zijn bij dit onderwerp voorstellen kunnen doen tot aanpassing van het artikel. Velocitas(↑) 29 jul 2020 17:25 (CEST)Reageren

Beste Velocitas,

Vanuit de directie van de Pijler ben ik aangesteld om de communicatie te verzorgen en zonodig aan te passen als dit niet klopt. Dit geldt voor onze eigen website als externe sites. Op Wikipedia staat informatie dat niet gebruikelijk is, achterhaald of ten koste gaat van de organisatie. Graag zie ik meerdere aanpassingen binnen Wikipedia van de Pijler.

Mocht u meer duidelijkheid willen hebben omtrent de autoriteit en bevoegdheid kan ik die informatie toezenden. Waar kan deze privacy gevoelige informatie naar gestuurd worden?

Hoofd Communicatie Evangelische kerk de Pijler PijlerLelystad (overleg) 29 jul 2020 18:29 (CEST)Reageren

Dan moet ik u teleurstellen. De communicatieafdeling van de Pijler gaat niet over de inhoud van Wikipedia-artikelen. Wellicht is het slim als u de directie dat gegeven op het hart drukt, want nu heeft zij mogelijk andere verwachtingen van uw inspanningen. Informatie die achterhaald is, kan prima een plaats hebben in een encyclopedie; als er maar bij staat dat zij betrekking heeft op een bepaalde periode. Of iets ten koste gaat van de organisatie, is voor de encyclopedie niet zo van belang; en wat u bedoelt met 'niet gebruikelijk' weet ik niet. Het gaat erom wat in een encyclopedie gebruikelijke informatie is. Niettemin kunt u de gewenste aanpassingen voorstellen op de overlegpagina van het artikel, onderbouwd met de onafhankelijke, gezaghebbende bronnen waar u uw stellingname op baseert. Dat is de wijze waarop de inhoud wordt vastgesteld.
Gezien het voorgaande is de duidelijkheid over uw rol vanuit de organisatie niet zo van belang en hoeft u die ook nergens naartoe te sturen. Kennelijk was er sprake van een misverstand over uw bevoegdheden hier. Wel bent u verplicht openheid van zaken te geven als u betaald krijgt voor uw bijdragen (zie de nadere uitleg hierover).
Tot slot vraag ik u nogmaals een hernoeming van uw account aan te vragen of een nieuw account aan te maken. Dit account zal buiten gebruik worden genomen als u geen gehoor geeft aan die oproep en toch blijft bewerken. Met vriendelijke groet, Velocitas(↑) 29 jul 2020 19:10 (CEST)Reageren

Beste Velocitas,

De Pijler betreft een vrijwillige organisatie. Het heeft geen enkel commercieel belang. Bepaalde wijzigingen gaan ook niet om de correctheid maar woordkeuzes van de oorspronkelijke schrijver. Daarvoor zal ik een voorstel doen in de overlegpagina. Betreft mijn rol en wijziging kan ik duidelijk zijn, de informatie die nu voorgesteld is is organisatorisch onderbouwd. Als u vraagt om de bevoegdheid kan ik die geven mbt de toevoeging van de zin omtrent het leiderschapsteam. Wel heb ik daarvoor het adres nodig om deze informatie naar toe te sturen. Dat zult u begrijpen. De strekking is om het artikel volledig te maken en aan te vullen.

Wijziging tot de benaming van het account is voorgesteld. Nog geen reactie daarop. PijlerLelystad (overleg) 29 jul 2020 19:44 (CEST)Reageren

Het gaat erom dat de informatie is gebaseerd op onafhankelijke, gezaghebbende en gepubliceerde bronnen. Alleen dan kan die toevoeging over het leiderschapsteam worden geplaatst. Dat heeft niet zoveel met bevoegdheid te maken; slechts met de omstandigheid dat u net als iedere andere gebruiker artikelen kunt aanpassen, zolang u zich maar aan de richtlijnen houdt die hier gelden. Evenmin is het van belang of de organisatie uit vrijwilligers bestaat of dat zij commerciële belangen zou hebben. Zolang u zich maar aan zie de gebruikersvoorwaarden conformeert; ook vrijwilligers kunnen een vergoeding krijgen voor hun werkzaamheden.
Wellicht is het raadzaam als u voor uw voorstel naleest wat in een eerder stadium aan de heer Coorengel is uitgelegd:
We zien uw voorstel wel verschijnen. Dank in ieder geval voor de naamswijziging. Velocitas(↑) 30 jul 2020 17:48 (CEST)Reageren