Overleg gebruiker:PeterMertens

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 19 jaar geleden door Ellywa in het onderwerp Sorry Elly

Hallo Peter Mertens, hartelijk welkom bij wikipedia.

Ik heb ook een vraag, namelijk hoe het zit met het copyright op het kunstwerk van Maarten ploeg, Afbeelding:Knipdenktuineetpraat.png. Heb jij aantoonbaar toestemming dat je het via de GNU/FDL licentie dit mag verspreiden, zodat iedereen het overal kan gebruiken, weliswaar met bronvermelding, maar volledig vrij. Ik zie dat jullie de gedachte aan Maarten levend willen houden en dat is een goed streven. Tekst is denk ik oke. Maar vooralsnog ga ik uit van het tegendeel voor de afbeelding en zet ik het werk op de verwijderlijst.

Mocht je toch toestemming hebben, bijv. van de nabestaanden, vermeld dat dan bij de afbeelding, en haal het van de verwijderlijst, Wikipedia:Te verwijderen pagina's af. We moeten heel streng zijn bij Wikipedia op schendingen van copyright.

Ondanks dit, wens ik je veel plezier bij wikipedia. Groeten, Elly 19 apr 2005 15:29 (CEST)Reageren

Graag eerst reageren voordat u de afbeelding weer terugzet. Ik heb ook de moeite genomen u uitgebreid te informeren. Ik verwacht dat wederzijds ook van u. Elly 19 apr 2005 16:52 (CEST)Reageren

Sorry Elly[brontekst bewerken]

Ik wist/weet nog niet goed hoe te reageren op een overlegpaginaa. Ik heb een uitleg aan het plaatje toegevoegd.

Oké. Ik hoop dat je zeker weet dat het schilderij voldoet aan de GNU/FDL licentie. Hier is de Nederlandse vertaling: GNU Vrije Documentatie Licentie in het Nederlands. Je hebt er nu een copyright teken opgezet, en dat kan dus niet. GNU/FDL komt neer op vrij gebruik met bronvermelding, dus niet alleen op wikipedia. Ik denk dat formeel de afbeelding ook bewerkt mag worden en hergebruikt. Weet je echt zeker dat de weduwe dat goed vindt? Elly 19 apr 2005 21:28 (CEST)Reageren

Ja. Denk ik nu te weten. Het betreft overigens een schets voor glas-in-loodraam dat uitgevoerd is in de gevangenis in Groningen , en dat weer in opdracht van de Rijksbouwmeester, zie [1]. En PARK, waar Maarten (dus) oprichter van was heeft jnog altijd Kijken is Stelen' als motto, en vandaag de dag ook "Kwaliteit is Zichtbaarheid. Zo is het.