Overleg gebruiker:Rolandroland

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

  1. Ik zag je artikel restfrequentie en heb het op de verwijderlijst gezet. Iemand anders heeft Power FM ook genomineerd omdat het te blatant zou zijn. Geklungel zoals op Lijst van Nederlandse netnummers kun je beter in de Zandbak doen. Afbeelding:AreaCodes.jpg is waarschijnlijk een schending van auteursrechten. Misschien heb je wat aan de links naar de conventies die hierboven in ons welkomstbericht staan. Bij herhaalde overtredingen kun je een waarschuwing krijgen en geblokkeerd worden. — Zanaq (?) 5 mei 2006 22:27 (CEST)
  2. 5 mei 2006 22:31 (CEST) gezandbak met afbeelding op Lijst van Nederlandse netnummers.
  3. 5 mei 2006 22:34 (CEST) herhaaldelijk plaatsen van niet-werkende afbeelding: gebruik toon bewerking ter controle aub
    • welkom -> zb
  4. 5 mei 2006 22:42 (CEST) opnieuw mislukte poging tot plaatsen afbeelding: gebruik toon bewerking ter controle aub: lees aub de richtlijnen of vraag om hulp: het bewuste plaatje maakt waaarschijnlijk inbreuk op copyrights.
  5. 5 mei 2006 22:48 (CEST) het zou handig zijn als je reageert op overleg: één variant van hetzelfde plaatje uploaden lijkt me meer dan genoeg.
  6. 5 mei 2006 22:54 (CEST) ook het schenden van auteursrechten, zoals net op restfrequentie, en het verwijderen van het wiu-sjabloon is niet toegestaan.
  7. 5 mei 2006 23:03 (CEST) opnieuw schending van auteursrechten op restfrequentie
    • zb -> ws