Overleg gebruiker:TGoC

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 18 jaar geleden door Sietske in het onderwerp Bewerkingsconflict
Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen en is daarom geblokkeerd conform de richtlijnen en kan niet meer bijdragen.

Sokpop

Uitleg gevraagd[brontekst bewerken]

Hoi TGoC, kun je op Elitez0r ook aangeven waarom het een plekje in deze encyclopedie verdient? Ik weet niet zoveel van IRC, maar bij mij rijst het vermoeden dat het hier gewoon om een chatbox gaat, en in dat geval kun je jezelf beter de moeite besparen: die krijgen geen plekje op wikipedia. Kun je aandacht in de landelijke pers aangeven (uit kranten, tijdschriften e.d.) die aandacht aan het onderwerp besteden? Is het een baanbrekend onderzoek? Is het opgezet door een bekend persoon uit België of Nederland? Lukt je dat niet, en beschrijft je artikel slechts een eigen hobbyproject, dan vrees ik dat je beter gewoon een eigen website kunt bouwen over het project. Net zo leuk (ik heb me jaren terug ook erg vermaakt met websites bouwen), en bovendien weet je dan zeker dat je moeite niet vergeefs is.

Groetjes, Sietske Reageren? 15 mrt 2006 13:24 (CET)Reageren

Gereageerd op mijn overlegpagina (ondertekenen kun je trouwens met vier tildes (zie het welkomstbericht hierboven)). Sietske Reageren? 15 mrt 2006 13:47 (CET)Reageren

Bewerkingsconflict[brontekst bewerken]

Wanneer je een bewerkingsconflict hebt doordat iemand anders eerder opslaat dan jij, kun je nog steeds je eigen tekst terugvinden. Wanneer je op de bewerkingsconflictpagina omlaag scrollt, zie je daar je eigen tekst staan, die je dan kunt integreren in de nieuw gewijzigde pagina. Wanneer je trouwens bezig bent met bewerken, kun je tijdelijk het jou intussen al bekende wiu2-sjabloon plaatsen. Dan voorkom je bewerkingsconflicten. Vergeet het sjabloon er echter niet af te halen; het is niet de bedoeling dat het sjabloon erop blijft staan als je een tijdje niet meer met je artikel bezig bent. Dan weten anderen dat ze je artikel aan kunnen vullen. Sietske Reageren? 15 mrt 2006 20:37 (CET)Reageren

Om de discussie niet te laten verznden in welles nietes ben ik een peiling begonnen in de verwijderlijst. Anders gaat het helemaal nergens meer heen.

Excuses voor het bewerken tijdens jouw bewerkingen (waardoor een bewerkingsconflict ontstond), ik had beter moeten opletten.

Je kan vergelijkingen maken met andere artikelen op wikipedia zoveel je wilt, maar we hebben het nu over dìt artikel.

Ik snap dat je als medewerker (?) van de site waar dit artikel over gaat, het belangrijk vindt dat het hier op staat, maar je spreekt op zo'n manier alsof wikipedia een soort startpagina is, waar alle belangrijke (op welke manier ook) sites een plekje moeten hebben voor de zoekende gebruikers van dit soort sites (netwerken?) dat is niet het geval.