Overleg gebruiker:Toon Loenders

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 2 jaar geleden door Toon Loenders in het onderwerp Beoordelingsnominatie van Martin Loenders

Beoordelingsnominatie van Martin Loenders[brontekst bewerken]

Hallo Toon Loenders, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Martin Loenders. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. In de aangetroffen vorm is dit nog geen zakelijk encyclopedisch lemma. Zie hierover vooral WP:NPOV. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden) moeten voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Met vriendelijke groet, Encycloon (overleg) 15 mei 2022 00:25 (CEST)Reageren

Ondertussen : encyclopedische aanpassing tekst ref WP:NPOV
WIP : opmaak inhoudstabel en filmografie.
Toon Loenders Toon Loenders (overleg) 15 mei 2022 11:05 (CEST)Reageren
Beste,
We hebben ondertussen de pagina van Martin Loenders aangepast en vinden de tekst met duiding in deze encyclopedische vorm goed.
We constateren een verwijdering van foto's op grond van auteursrechten. De film/foto's zijn in beheer van de familie, erfgenamen van Martin Loenders, en de werken van Martin Loenders zijn gedeponeerd bij SABAM onder nummer XXXXX.
De metadata op de foto's is van de persoon die de screenshots van de films op digitale drager zette. Deze metadata wordt verwijderd en vervangen door de rechtmatige copyrighthouders, namelijk de erfgenamen Loenders.
Hopelijk kunnen we nu van de beoordelingslijst. Groeten, Toon Loenders. Toon Loenders (overleg) 23 mei 2022 12:52 (CEST)Reageren